Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li ovo neko polup'o lončiće, kako će maksimalna cijena karte u jednom pravcu biti 50, a minimalna povratne 250 'ojra'?!
vjerovatno skuplje takse u engleskoj
Ne znam jarane lete za Luton, a ne Heathrow...da nisu u sarajevu skuplje takse
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Navalite fake Instagram "milioneri" i "milionerke" iz Sarajeva, taman da se slikate u Londonu pred Gucci Storom. Pa kući nazad u jednosoban stan.
@Lockheed ima ih previše brate, to čovjek bi pomislio ono živi u New Yorku kad ono iznad Vratnika, sat treba autobusom do grada.
A šta ćemo za vize?
Ja letim za London iz Sarajeva bar pet puta godisnje..Ljudi ovo su najskuplje cijene za London iz Sarajeva provjerite cijene Austriana ili Lufthanse za oktobar ili novembar cijene su upola manje. sa presjedanjem max sat i pol. Ovo su nenormalne cijene za 2 sata leta.cijene iz Bg, Skoplja, Zagreba ili podgorice su bukvalno svaki dan po 20 eura sa wizzom ili ryanom. Kakava je politika ove kompanije da lete prazni?
@damir100 Ovu kompaniju treba dobro preispitati ovu su neka mutna posla. Da je let za Los angeles od 380 eura povratna pa bi covjek razumio ali za London 2 sata let??? Ovdje nesto ne stima.
a koji su to glavni gradovi BiH, koliko ih je?
E moj novinar
Smecari aerodromski uvedite liniju Barcelona -sarajevo.
super
KAO PRVO POLITIKA CIJENA FLYBOSNIA-E JE KAO POLITICKA SITUACIJA U DRZAVI...... PREKO MINHENA ILI BECA (PRESJEDANJE 1.5H) 380KM POVRATNA..... TU I PRESTAJE U MOJIM OCIMA NEKI PATRIOTIZAM!!!!
@sandzo_saudijanac koji patriotizam, jesi dobar? Privatna firma koja se bori da zaradi love kao i svaka druga..
Ukinite vize pa cemo ici u Englesku!
Vize za Englesku su preskupe a i užasno komplikovan proces. Meni i mojoj porodici zagubili pasoše na putu od Varšave do Bo sne. Tamo rade viziranje valjda za ove balkanske drzave. Jedva nekako dobili pasose nazad. Nemas mogucnost bilo kog nazvati u ambasadu. Grozno! Sto se tice kompanija najpovoljnija je Ryanair. Nije neki luksuz ali tri sata leta nije neka patnja. Iz Zadra mozes povratnu kartu za 50 - tak eura kupiti u proljetnom i jesenjem periodu.
@oxford.istanbul sve si ti ovo fino objasnio ali ovo Zadar ne kontam! Kako do Zadra,pješke? Koliko taj put košta i koliko traje? Mislim da je brže i jeftinije autom preko Pariza pa vozom (vlakom da se neki ne uvrijede) do Londona
Samo kukate kako iz Sa se jedino moze ka istoku, sada kad se otvorila linija za London, te skupo, te Luton nije London, viza ovo ono.. ko hoce, oticice, ko nece, nacice izgovor i srati preko Klixa...
Ja mislio preletjet ce madarsku, moldaviju, rusiju, pa se preko ukrajine i skandinavije spustit u london!U avionu imate i popiti nesto a stjuardese slikovito prikazuju ponasanje za slucaj opasnosti!Ima i wc a ispred vas su i reklamni casopisi.Iako je vani hladno, unutra je toplo, moze se u majici,Ocekivali smo ljepsi pgled ali bilo je oblaka,!A idiota mame moja...
Trebate li hitan zajam? kontaktirajte nas putem e-pošte za informacije o našoj usluzi zajma. E-adresa: [email protected] Whatsapp: +27839481890 Google Hangout: [email protected] Messanger: m.me/Expresssloans Facebook: fb.me/Expresssloans
Luton? Znači to je low cost kompanija jer Jat airways leti ful na Heatrow sa mnogo boljim avionom i daleko boljim uslugom.
Bolje da ste u humanitarne svrhe uplatili ili pomogli neku djecu nego sto ste guzonje provozali i platili troskove koji vec imaju i previse. Mozda vam trebaju da srede stosta!
Zanimljivost: Sa nasom prosjecnom plaćom si za njih bjeda i predstavljas prijetnju pa ne daju vizu ni na 7 dana tako da je ova linija glupost.