Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aaaaa \"veselih\" lihvarskih faca...
koji besmisao slovenci im izvukli proz pifove i akcije 1 000 000 000 maraka kesa u zadnjih 5 godina, svi ko bekani kupovali i cutke padali, i sad ko fol najuspjesniji brokeri :)
SASE je nekad bio bolji od BLSE, sada nije. Ako se ne varam samo 30-tak% ukupnog prometa u BiH je u prošloj godini ostvaren na SASE. Pogledaj web stranice SASE i BLSE, opet bolji banjalučani. Ne znam na osnovu čega je tebi bolji SASE od BLSE? Imaš neki argumentirani kriterij ili se samo radi o simpatiji?
Ako je neko ili nesto u kliničkoj smrti zadnjih 5 godina (ko SASE), izbor za najboljeg ČEGA ????
a kako su zaključili da su ovi najbolji?po prometu hahahahhahahahahahahahahahaa
ovu plavu matorku bih bacio pod jaja, ovako u cizmama i minjaku UH!
Sarajevska berza?!?!?! Hahahahahahahahahahahahahaha!!!!! SASE?!?! Hahahahahahahahahahaa!!!
a to je kao neki uspjeh ono kao hvale vrijedno....
@commi samo da ti opet j.e.b.e.m staru napornu na svakom članku
Sarajevska berza kakva god je bolja je od banjalucke i uvijek ce biti!
Nedime ostavi se fotoaparata dok neko nije stardao
Kakva smo mi st*ka od naroda, nista nashe vam nije dobro...ljudi rade i u ovoj krizi su uspjeli odrzati to trziste aktivno pa kako tako...sreca pa nije ukinuto kako je bilo rijeci i o tome, pa da budemo ko zadnji primitivci...al tako nama i treba...st*oooka !!!
Zna li se ko tare ovu cickavu?
LEGALNI PLJAČKAŠI STOLJEĆA ---SAM MU DONESEŠ LOVU
A dje ce vam dusaaaa u pakao zna se Bolje smoker nego broker
sve bih ja ovo zguzio
a jesi vola o,p,i,p,o?