Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedini grad u svijetu...gdje mozes doci i kupiti stotinjak zgrada...a da te niko od nadleznih ne priupita...ko si sta si i o porijeklu kapitala...ovo je raj za politicare uhljebe dilere makroe stranacke policije u civilu i prostitutke...
i sve po zakonu..
@autostoper tacno, ja gradjevinsku dozvolu ganjao 3 godine, sve su procackali, samo da sprat na kuci dignem. Preko puta mene kuca, komsija bez papira napravio vilu od 4 sprata iz temelja. Mislis da je ko dosao da to provjeri? Zato sto je cusnuo milju vamo milju tamo.
ili je legalizacija para ili je ratni profiter blizak vladajućim elitama
Ove cifre izvaljuju jedino oni sto su se 'snasli' tokom rata i poslije par godina!
Glupi su Vam komentari ( profiteri, dileri, lopovi itd ... ) Vlasnici firmi u BiH imaju milione i milione posteno zaradjene ( Asa, Bingo, Ans drive itd .... ) Kod nas je pravilo cim neko ima para odma je ukrao ili ratji profiter.
Mora da je od usta odvajao..
Kakve su vam ovo informacije za stan?! Dođite na Ilidzu i da vidite kako arapi kupuju stanove po 400.000KM. Novogradnja na ilidzi je 4000 po kvadratu sto u prijevodu znaci da je stan od 50 kvadrata 200,000 KM.
Ko ima ima ko nema neka drijema.Za gotovinske ovolike svote novca u T I T I N O M sistemu moralo bi se priloziti opravdanje za svaki fening
mišliš dinar ...jal banku il paru
Ovaj sa Ilidze je najnamazaniji, digo cijenu konta naci ce se neki Arap levat da kupi.
Pisaj po sirotinji
sad ce kupac izjavit kako je to kupio kreditom. cist primjer pranja novca u divnoj naasoj BiH
Abu Mahmud ibn Musa al Hatawi😂
Poserem se na te objekte
El bake ko ce drugi imat tolko kesa
Ma šta firgo zna šta je milion maraka...
Prvi sok za kada sam vidio da je za 970.000. A onda jos veci kad sam vidio da je bez kredita... Gdje li si se ti nakrao druze.
@jamie15 znao sam da ce ovakav komentar biti, ne mozes u ovakvoj nakaradnoj drzavi da zaradis posteno nikako!
@jamie15 kad si ti sposoban sto onda ti nisi kupio?