Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke Bosnalijeku!
Trebaju nam moralne pobjede. Dosta negative. U RS svi ponosni i ne daju na sebe, a ustvari su bankrot. Mi imamo kvalitete. Samo naprijed.
U odnosu na ostale farmaceutske firme, pa cak i u ex Jugoslaviji, ove brojke su zanemarive
Koja mržnja i toksičnost u komentarima i na lijepu vijest... Ovaj narod i ne zalsuzuje bolje, ni bolju vlast ni bolju drzavu. Kakvi smo mi takva nam je i vlast, kratko i jasno.
statistika govori da prodaju u jednoj od tih država oko 1600 doza dnevno. kad to rasporediš na broj gradova ... nije to neka velika prodajs, al mi smo sitni pa nam je to značajno.
Jedini koji se raduju da im je narod bolestan.
bio bih zahvalan ako bi neko iz Bosnalijeka dao informaciju gdje da kupimo u Njmackoj ovaj proizvod ... Googlam al....nista ...i dalje cu da googlam sa nadom da cu negdje pronaci mogucnost kupovine...
Našao sam da ima firmu Innova Vital GmbH, pa bi trebalo potražiti koje proizvode prodaju da sadrže taj lizozim. Moguće da imaju neki svoj naziv za taj lijek.
de napravite kakav lijek za ovaj kokuzluk ljubim vas
Jel ovo neki promo... Koliko je Bosnalijek platila poreza prošle godine?
Bravo za Bosnu !
Čestitke za Bosnalijek, a inače Lysobact i Lynase sprej odlični proizvodi.
Jeli Halal.Za komsiju da upitam bradonju..
dobar je Lysobact...preporucujem...
najbolji protiv glavobolje u bosni je HERCEG-bosna lijek. izvesti ga u hrvatsku.
Najbolji! Otakako znam za sebe mama mi je davala Lysobact kad mi se pojavi afta.
treba promijeniti ime u BOŠNJAKlijekMašala