Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj na funkciji a siromasniji nego prije godinu dana?? Kralju trebas ti u SDA na instrukcije :)
Dao njima 600 miliona da bude predsjednik.
Tramp je najjači do sada. Trampa niko neće izvući iz fotelje, trona. USA će promijeniti status u monarhiju i tako će početi vladavina kraljice Melanije od Slovenie..
ma nije on siromašniji, nego pale cijene nekretnina koje posjeduje, sutra će se podići i eto, ne sekirajte se vi za Trampa
Pa jel na kraju Trump ili osnivač Snapchata na 248. mjestu? Dajte platite ovim svojim "novinarima" večernji kurs prepisivanja jer očito ni to ne mogu napraviti kako treba
2.7 hiljada milijardi.. valjda 2.7 triliona
Nema on 600 miliona sve skupa s carapama. Samo Putin zna koliko para duguje ruskim bankama koje ga kreditiraju vec odavno jer nije mogao dobiti kredit nigdje u Americi.
Lako je za trumpa,cim mu zatreba koja milijarda $ ode do cobana arapa malo namigne i lova je na banci.
On se finansira od ruskih cobana, ne arapskih. Arapi hoce nesto konkretno za svoje pare. Vode ljudi legalne poslove, ne treba im pranje novca kroz preskupe nekretnine - kao ruskoj mafiji. Plus, njega je strah smedjih ljudi. I stepenica.
Pravi medzed
Mozda glupo pitanje ali pitam... Kako to da npr lik koji je napravio snapchat prihodovao 30 milijardi... Npr ako i istaliram tu aplikaciju,nista nisam platio
Jesi ikad cuo za nesto sto se zove reklama? Google je jedna od najbogatih firmi na svijetu a opet se ne placa google, maps, youtube itd itd. Reklame su pare!
@HR-MO, natavno da je glupo pitanje? I Facebook je besplatan ako zelis da instaliras aplikaciju, da li si se ikada pitao koliko kostaju nor svo oni placeni oglasi na Facebooku i sl?
Ameri ce dolazit kod nas da rade
amerika i engleska bice zemlja proleterska
Trumponja raspodjelio hahah
Haj ba TrampE ti poceo kukati ko kirbas..
Sirotinja na aparatima.