{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Najavljeno otvaranje aviolinije Banja Luka - Kuvajt

F
10.8.2012. u 18:13
0
7
Najavljeno otvaranje aviolinije Banja Luka - Kuvajt
0
Najavljeno otvaranje aviolinije Banja Luka - Kuvajt
Ambasador Kuvajta u BiH Mohamed Fadel Kalaf rekao je danas u razgovoru sa potpredsjednikom Republike Srpske Enesom Suljkanovićem da su pokrenute određene aktivnosti radi što skorijeg otvaranja direktne aviolinije Banja Luka - Kuvajt.
Kalaf je rekao da bi otvaranjem direktne aviolinije bio povećan broj turista u RS, kao dio Bosne i Hercegovine koji bi trebali da posjete u sastavu turističkih ponuda, saopćeno je iz Suljkanovićevog kabineta.

Suljkanović je izrazio zadovoljstvo zbog mogućeg otvaranja avio-linije Kuvajt - Banja Luka, jer bi na taj način bili predstavljeni RS i njeni potencijali.

Također je razgovarano o investicijama i zajedničkoj saradnji koju potpredsjednik Suljkanović ima sa “Mostom pomirenja”, kuvajtskom humanitarnom organizacijom.

Ambasador je rekao da će se u narednom periodu Kuvajtski fond za razvoj više uključiti na teritoriji Republike Srpske jer ima dosta segmenata u kojima bi mogli sarađivati.

Dogovoreno je da se u narednom periodu održi seminar u Sarajevu gdje bi se zemljama Bliskog istoka predstavila Republika Srpska sa njenim prirodnim ljepotama, saopćeno je iz Suljkanovićevog kabineta.

Suljkanović je irazio i zadovoljstvo u povodu zajedničkih aktivnosti oko pomoći izbjeglicama na području cijele BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: