Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smjestićete elektrane tamo gdje ste naselili sirotinju iz Istočne Bosne, da ih potušite i pobijete...A sve što valja njih zaobiđe...Ako budu pametni ako treba i oružjem će to zabraniti!
Ma bolje je praviti termoelektrane. Interesantno je da se pojavi masa udruzenja da kobajagi stite rijeke a nisam cuo za proteste oko najavljene izgradnje bloka 7 termoelektrane u Tuzli. Zastitimo rijeke a za vazduh basnas briga.
Stavite jednu na Ilidzi bar da one fekalije sto dolaze iz obliznji hotela i zgrada budu korisne..smrad tjera gradjane a privlaci arape...
Sve je to lijepo ali da se normalno radi i bilo bi nam dobro a ne krade se na sve strane,nema vecih lopova na kugli zemaljskoj od bh politicara sramota