Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sipao sam za 20KM, ako poskupe sipacu za 10.
opet spekulanti, cijeli svijet pada na USA kladionicu, kad ce to pestati. Nafte isto na trzistu prepunjeno kao prosli mjesec a bez objasnjenja ide cijena nafte gore. USA duznija od Grcke a dollar ide gore.
Crude Oil and Commodity Prices January, Tuesday 3 2017 - 12:54:18
WTI Crude Oil $53.72 ▼-0.05 -0.09% 2017.01.02 end-of-day Brent Crude Oil $56.13 ▼-0.01 -0.02% 2017.01.02 end-of-day
SDAaaaaa demokratijaaaa...
sad se vozi polako.
Ovi nasi lopovi su dizali akcize na gorivo dok je nafta bila najjeftinija, pa se nije previse obracalo paznje na to, al sada kad poskupi barel na 100 dolara ili vise bice litar goriva 3-4 KM i onda ce sve da poskupi... a narod suti i ponavlja onu seljacku da uvijek sipa za 20 KM.
@fantom slobode Ne traži to EU, nego MMF kojem je obećano da će moći vraćati kredite od akciza na gorivo, kako bi dobili novu tranšu. A zaboravio si napomenuti da imamo i najniža primanja u Evropi. Tako da..
Sipao sam za 20KM, ako poskupe sipacu za 10.