Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MRŠ!! Što niste tako azurni sa clancima bila kad je cijena bila ispod 80$?? MAAAAARŠ!!! Samo kad skoci dolar vi dajte argumente pumpadzijama, mrs. Sto niste pritisak vrsili kad je spadala. I dalje je jeftinija za 40$ od najskuplke ove godine. A od tada cijene oko 3.31.
Bukvalno, kad cijena pada niko o tome ne pise, narod neupucen a pumpadzije (vecinom privatnici) trljaju ruke i zaradjuju nenormalno.
Kod nas ce odma na 17km skocit. Ustvari kod nas skoci prije njih hahahhah. E da vam struja vise hoce dohakat…
Kako ste dosadni sa tim "kod nas ovo, kod nas ono..." Zar mislite da je samo kod nas tako? U Njemačkoje dizel preko 2 eura a bio 1.55 u januaru. U Italiji, Frsuskoj, Austriji je 1.9 a bio ispod 1.5 eura u januaru. Pa zar vi mislite da naše pumpadžije kupuju direktno sirovu naftu? Oni kupuju od naftnih rafinerija koje su nabile ovakvu cijenu. Opravdanje im je zasad skok cijene struje i jak dolar. De se malo informišite prije nego počnete pisati gluposti.
Ali je i pojeftinila sto
Evo cijena barela pala za 2USD, a nema nikakvih pojeftinjanja
I kod nas je skocila za 40 centi
Problem je što naše jadne pumpadžije neupućene u svjetska kretanja. Oni taman napune zalihe, kad ono nafta pojeftini na svjetskom tržištu, a šta će oni, moraju je prodavati skupo, jer su ej skupo platili, a opet na samu vijest da će poskupiti sirova nafta, oni odmah dižu cijene, onako preventivno, da ne zaborave kad poskupi rafinerijska cijena, pa još ove akcize...glasaj narode.
pa bio je barel i skuplji prije godinu dana pa je gorivo bilo oko 2KM mislim ne znam ko koga ovde j...
Hifa like this
Svima preko noci nestalo zaliha kupljenih po staroj cijeni. Eno podigli cijene vec
narod ocigledno dobro živi, jer se ništa ne mijenja. Bili izbori, narod izabrao sad svi pokrit se preko glave bez vike i galame, narodne 4 godine ce nas gu..., ali kako narod bira takvu vlast i dobije, treba gorivo skocit na 50 KM / litri jer ovaj narod ne poznaje bolje
kod nas cijene opet rastu iako nisu ni padale sramota gdje zivimo i sta se radi
Drže nas za muda, boli ih đon, ne odgovara cijena smanji proizvodnju i tako u krug.
Naftasi, sad obnavljajte zalihe. Ide na 4
U toku korone su naprintali dolara ko guz papira. Sve cijene otisle u nebo, deru nas na nafti, gule nas na struji, al fol to nijje zbog printanja, vec zbog rata. Kako je rat zgodno lego...
OPEC+ , prisno suradjuje sa republikancima u USA, a izbori za kongres su za Koji dan
Najgore prođu siromašne zemlje. Sad siromaci trebaju napraviti pritisak na demokratske zemlje da ukinu pomoć Ukrajini i da ukinu sankcije Rusiji. Ebga ne ide....
Prije skoči cjena na pumpi nego u svijetu kažu poskupio barel sirove nafte!☝️☝️☝️