Svjetska tržišta
31
Nafta najskuplja od novembra 2014.
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli su vala i ovi naši malo podić cijene... pa već prošlo 3 dana kako su stare cijene a zalihe su davno potrošene
Udarite jos akciza pa da bude 10KM litar.
Evo ga Huti malo bombali i Saudikska naftna postrojenja. Nema jos izvjestaja. Jos ce nafta gore. Rusi i ameri probavaju nove raketne tehnologije pa malo nafta skace.Semitske horde pristizu u Evropu a evropljani gluplji nego ikad. Nek se Bosna spremi za 100 000 goblina.
Dabogda zemlju spuco meteor i probio je zajedno sa trampovima, korejama, arapima, bogovima i klincima i palcima...
Mi gradimo autoputeve, šta nas briga kolika je cijena. Ako treba i 10 KM po litri samo da nam sda,hdz, snsd, sbb budu zadovoljni.
Volio bi da stave 10KM litar i onda bi slabije islo i manji bi im bio prihod.
Ma kakva cijena nafte, mene zanima ko je kandidat za člana predsjedništva BiH. Od toga se živi. :D
@DepiliraniBakir Biću ja odličan političar, to mi ti obećao. E de mi Bake samo reci gdje si se izdepilirao, je li bila brazilska ili druga vrsta depilacije? :D