Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel te stid, jel te stid svoje plate? da li je zaradiš? za tebe je bilo kakva plata ok jer po čitav dan visiš po netu, toplo ti je, nemaš nikakve odgovornosti na poslu...ne znaš ni šta je to.... a željezničarska plata (ukupno umanjena za 30%) u zadnje dvije godine ok onda si ti LUD!!!
broj zaqposlenih na željeznicamaŽ: oko 4000, prisutnih na skupu u auli želj stanice - oko 300, o kakvoj podršci upravi se priča kad je tu bilo barem 20 novo(po)-o-stavljenih direktorčića \"experata\" hehehe....
cuj \"Eto, legalno je ljudima neplacati plate, doprinose i ostalo...\" halo ba gdje ti radis i zivis....treba da primimo PLATU ZA 11 MJESEC.. ...HAAAAALO. PREKINITE VISE SA TOM PRICOM DA KASNI PLATA I SLICNO.
Pa sta hoce danas se je moglo vidjeti koliki je broj dosao u aulu zeljeznicke stanice da podrzi novoizabranu uravu i sto svi jednoglasno kazu ako nista covjek je barem isplatio zaostale plate i uvo kakvu takvu redovnost. Cini mi se da je vecina zaboravila kako je bilo prije godinu dana kada nije bilo plate po nekoliko mjeseci pa kad su vam se rate za kredite gomilale tad vam niko nije smetao. Nedžade samo u kost istraj u borbi sa ovim lihvarima sto se malo malo pa bune nesto.
Gdje su sada komentari tipa Zar mi imamo Zeljeznicu. Dva dana nevoze vozovi milionski gubici privrede. ja ja
Masinovodje trebaju ustrajati jer nema rjesenja dok ova uprava i nadzorni ne odu iz ove firme koju su doveli na ovako niske grane. naravno da su razlozi dublje prirode od jednoposjeda. Zajedno do konacne pobjede!!!
Eto, legalno je ljudima neplacati plate, doprinose i ostalo... Upravnom odboru je sve kako treba...