Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve sirovine nas predstavljaju...Bogu plakat'.
prva slika, kaput i tene, modni guru na apratima :)
@ultimativan88 balija pokvareni,cehro lopovska,najpokvarenija,BALIJSKA !
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Al-ilidza je izgubljena. Pitanje je kad ce se poceti siriti i preuzeti i Saraybosnu. Kako god okrenes, ono Sarajevo je davno izgubljeno. Dovedite nam i Irance, pa da imamo mini Bliski Istok u srcu Evrope.
"Ono Sarajevo" nije nikad ni postojalo osim u tvojoj maloj sitnoj šovinističkoj tikvi!
tako, tako.. samo prodajite nasu zemlju.. bas patriotski od naseg nacelnika i njegove ekipe iz općine..
HaHaHa ...čime su motivisani tvoji bezumni komentari: -Glupošću -Mržnjom ?
dvije stvari sto se daju uocit na ovim slikama prvo, ako je kvalitet gradnje na nivou optike ovih sredjenih stanove onda boze sacuvaj... ovo je mozda na arapskom poluostrvu moderno, kod nas nije sigurno... pa da su u ikei namjestaj kupovali bilo bi ljepse... ali hajd namjestaj, nego kuhinje su dno dna sto se tice optike.... a drga stvar, stvarno mi nije jasno sto se neki bosnjaci pale na ove arape, vidite li vi ove spodobe? kao iz nekog sou programa... dje ih takve nadjose mili boze...
ne rise
Kakve veze ima fizički izgled investitora? Ovdje se radi o građevinskim objektima a ne investiciji u erotski film! Planiraš li se udati za njeg? Da je investitor malo više bijel,bili ova zgrada promjenila oblik? Ili bi možda stanovi bili ljepši i jeftiniji da je investitor Srbin,Hrvat ili Bošnjak? Sumnjam!
a ovih hipstera!
ko je ovaj sa bradom u kacketu? ja se takva ni za selfie nebi slikala.. a sto se tice enterijera, kuca mog amidze n puta bolja, a radio je sad..
jel lego tal,elhamdulila,majku li vam lopovsku...
dobar pogled na pistu :) kakva li je zvučna izolacija :)
gledaj Arapa, gledaj bradica, a bogami i bosanskih seljačkih faca...
Svaka cast. Samo nek se gradi.
ovdje će uskoro SIPA upast izgleda hahah
ja budalastinje
...sarajevo waves...sa prajsles pogledom na 30 godina nedovršene fasade.