Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas pricamo neki dan koliko je nevjerojatno da ja mogu s putovnicom samo otic -volja mi Njem, Francuska,Skandinavija ili Irska i Nizozemska-prijavit se i raditi kao i njihovi gradani!Nekad si morao svasta radit ne bi li dobio dozvolu!Ovamo traze radnike i BMW i Audi radi povecane potrznje!Tesari i zidari mogu i preko hrv firmi vani!Radnik iz V. Gorice trazi za rad u njem 2400 eur neto(moraju bit isto placeni ko njemci):Ko misli ici bolje mu je sad jer ne znam dokle ce ovo potrajati!
Zato što je Trump smanjio poreze. Može mu se svašta zamjeriti ali ovo što je smanjio poreze će pomoći i SAD ekonomiji, a i svjetskoj, posljedično.
Bogati ce jos vise profitirati a siromasni postati jos siromasniji! https://www.youtube.com/watch?v=DE_cPhs7YlI
samo manji porezi ekonomiju mogu postaviti na noge bilo u kojoj drzavi bilo gdje.bilo kada
rodiš se u bosni i jedini ti je san da odes iz nje, bolje da su četnici i uzp podijelili radne vize nemacke bosancima i usli u bosnu bez ispaljenog metka
za ovo je sigurno odgovoran foadil "ekspert"
Ova svjetska ekonomija mi nalikuje na finansijsko stanje svakog pojedinca na zapadu. Zivot i ponasanje pojedinca prema vanjskom svijetu izgleda kao da on zivi jedan iznadprosijecan zivot, a u stvarnosti on zivi u velikoj lazi, u minusima i kreditima do guse. Tako i svjetska ekonomija. Frizirina, a duzno se i po nekoliko puta vise nego sto cjelokupan svijet vrijedi.
Na mesetarskom Wall Streetu novi rekordi berzovnih ubleha, fiktivna finansijska "privreda" ubrzano raste To bi bio ispravan naslov!!!
Cijene deviza rastu , temperatura zraka opada.
jest, aha
putuj planeto super smo se družili nama je lijepo taman kako smo zaslužili
pax judeica