Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjajna vijest za Sarajevo. Ovo je jedna od ponajboljih avio kompanija na svijetu. Preko Dohe prakticno pokriva cijelu Aziju i Australiju. Nekoliko puta godišnje znaju biti akcije na cijene karata i do 40%. Sretan put budućim putnicima!
Jesu li čemu stjuardese😉
Dobar dio ih je iz Bosne... one rade dole po njihovim aviokompanijama...
Bit ce merhameta znaci. Bit ce dzabaluka
Bit ce merhameta znaci. Bit ce dzabaluka
Karta za Dohu iz Sarajeva preko Istanbula košta 330 eura,na konekciju se čeka sat i po iz Istanbula za Dohu.. Direktan let iz Sarajeva sa promotivnom cijenom je 650 eura. Nevjerovatno koliko nam vrijeđaju inteligenciju.
@propaganda Iz Sarajeva za Bangkok preko Tutkish Airlinesa košta 430 eura. Ovdje je samo Sarajavo Doha -Sarajevo 650 eura .Konkretno komentarišem liniju Sarajevo -Doha da je preskupa , a ne da se iz Dohe može ići dalje . Koju god kombinaciju napravite od tih 200 destinacija Turkish Airlines je povoljniji što znam iz vlastitog iskustva.
Imal aerodrom halal certifikat?
Ce poginemo u vodu..
Nedaj ae Bosno!
gledaj guzonja şto su razvrnulı na arapske pare...
650 EUR najniža cijena, dok je THY 350 - 400
jesu nam donijeli kakve HEDIJE,,navikli nasi na to....
650 eura karta,pa ja iz usa dodzem za 800$,koja je 5000 milja daleko.joj lopova
Jos vise arapa i smeca po Bosni. Bakire Bakire u sta uvaljujes drzavu.
@antidezintegrator cudo po tvojoj teorji!! A 99% nas baš u te gradove hoce a ne u te arapske
Arapi haraju a ti se bošnjo se kupaj
Sarajevo ima vise avionskih linija nego sva ostala sela u BH
bogami i neznam gdje to i neznam stacemo tamo a oni vamo.