Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Botovi, raduje se. Eto sendviča.
botovi su opasniji i od korone...kradu i od mrtvih...
ovi bas preko koljena hoce da nam uvale pare i da ih Covic i Dodik krcme a Bosnjaci da ih vracaju ravnopravno ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne možemo ni onih 375 marki sa biroa da vidimo ,a ne ovo .. Žalosno
@komsija14 LOVA BI SE TREBALA RASPODIJELITI PO PROCENTIMA UPLATE POREZA, ZNACI AKO RECIMO FBIH UPLATI 79% SVIH POREZA U BIH, A UPLATI, ONDA ZNACI FBIH TREBA ICI 79% OD 333 MILIONA EURA, STO BI BILO 263 MILIONA EURA. A GENOCIDU 70 MILIONA EURA.
@komsija14 POSTO JE BAKIR DAO GENOCIDU 38% OD 333 MILIONA EURA, MOLIM BAKIRA DA ODGOVORI KAKO ON MISLI DA CE GENOCID BITI SPOSOBAN VRATITI 128 MILIONA EURA, KAD SU VEC SAD RIKNULI FINANCIJSKI I U BANKROTU SU? ZASTO GLUMIS TU DJEDA MRAZA DOK TI NAROD UPLACUJE 73% SVIH UPLACENIH POREZA U BIH, A TROSI MINIMALNO 40% MANJE?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ostavite to za crne dane
Kad prije leže!
Mašala,stižu plaće!!Uhljeb prve(1) kategorije!!
Iz kojeg je paralelnog svemira ovaj članak, a posebno komentari? https://www.klix.ba/vijesti/bih/blokada-aranzmana-s-mmf-om-pismo-namjere-potpisali-svi-osim-bevande-i-milicevic/200410086 Pamćenje zlatne ribice? Uobičajeni radni dan kotrljana? Virus "Nemanja" zarazio čitav islamski dio hrvatske nacije? Bakir obukao Garašaninovo odijelo pa jaše prema istoku? Iz tih tamnih vilajeta se ne donose dragulji. Izolacija kao lijek i protiv ove bolesti?
i šta sad? Novac usmjeriti na organizacije ciji su racuni privatni i izvlaciti novac preko raznih projekata, kao i do sada. 2/3 ce otici u stranacke kase a 1/3 da se zacepe usta po institucijama. Tako se radi vec 30 godina...
Taj se novac mora ulagati u ekonomiju, ako se potroši bez veze niko neće pomoći. I nemože niko kad recesija dolazi. Samo je pitanje da li će biti V, U (2008 osim krize nekretnina) ili L (1970 naftna kriza).
Evo para za nase uhljebe. Fino. Nek ide sve.
Pa zar nije uslov usvajanje državog budžeta? Kako davati pare onom koji kritikuje zapad i slobodnu ekonomiju?Sumnjiva uloga MMF-a! Sloboda govora?
Ne zanima me ja u Njemackoj :D
Ovaj iznos državnim uhljebima ne može biti ni za košpa. Pa, samo za penzije mjesečno se u BiH izdvaja blizu 300 mil. KM, a da ne govorim ostalim rashodima, plate budžet, parlamentarci, komisije, razne naknade...Pare će potrošiti za dva dana, a vraćati 5 godina. Još jednom, pročitajte knjigu, Ispovjest ekonomskog ubice, usporedite sa bejha i sve će vam biti jasno.
Uplaceno 333 miliona za borbu protiv korone, a sva borba koju su poduzeli je narod zatvoren po kucama, ha ha
to morate prijavite poreznoj u roku 5 dana.... svaki prihod izvana se mora prijaviti..... kazne su od 300 KM do 3000 KM
legla bakiru plata
Može li informaciju o kamati i roku otplate da možemo unucima prenijeti...
treba fino provjeriti svaku marku i transparentno pokazati gdje je sta zavrsilo !!