Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Federaciji BiH godinama postoje Terminali Federacije BiH, tamo radi 1000 uhljeba, niko nezna sta radi, a jedini posao je otvaranje i zatvaranje vrata i prozira na kancelarijama i odlasci u toalet.Tamo su place u prisjeku 1700 KM za nerad i tako godinama. Tamo je direktor sin od Gojka Suska. Ovo je zemlja gdje je sve nazor
Zamisli ti koliko oni nas gule kad su od 1 litre uzimali 1 fening i skupili ni manje ni više 40 miliončića samo u F BiH, pa koliko je to litara, koliko je miliončića ili milijardi zgrnuto od akciza i drugih nameta iz litre goriva . . . Ako smo samo stupanj u gradaciji iznad glupana onda nam je valjda jasno što nam je činiti ...!!! Za zbunjene i zaglupljene, osvijestite se, dosta nam je ove vlasti koja nas ovako bezočno krade i BUDALETINE od nas radi . . . ! ! ! ! ! ! ! ! !
AKO BOG DA, JEDNOGA DANA CE HAPSITI LOPOVE I UNISTIVACE BIH, NADAM SE SAMO DA CE TAJ DAN BRZO DOCI.
Neće, oni se brinu da komšiji crkne krava. To je važnije jbg...
Troškovi zaposlenih i ostali troškovi 12.300.000 ili 31,6 %. Opet krađa naše bolje budućnosti.
Pa budale jedne svo gorivo dolazi iz hrvatske za Federaciju.Najvecu dobit Hrvatska ima.Nema BiH nista od tog goriva..to je jasno i pticama vise.
ne dolazi bas sve iz hrvatske pitaj hifu a Ina energopetrol ibjos par stanica to ti je Ina hrvatska
Sve pokradose.
pa mamicu vam vasu, pa zar mi i to moramo placati?? svih 220 miliona!! ostavite nesto ovoj drzavi lopovi jedni! sve odnesoste i potrosiste ne bi li vas ponovo izabrali da jos hapate! fuj vise ! dosta vise!
treba to zatvorit da se gradjani ne pljačkaju a uhljebe skinut sa narodne grbače,doklen više pljačke sirotinje
E Bosno i Bogu si teska.
Mamu vam lopovsku
Zato nisu bakirovi džepovi prazni, majku mu jebbem
SDA je dozvolila da joj Bakir bude predsjednik. Dozvolila je to čovjeku čija se kćerka udala za vlaha i koja je naposljetki iskihala za sve grijehe majke i babe pa završila na psihitriji. Inače kćerka im je liječeni duševni bolesnik. To znaju svi uposlenici na Faktoru i Stavu i znaju šta ih čeka kada je promjena vremena. Bakir je toliko dobar čovjek da mu je dragi Bog podario VLAHA za zeta i duševnog bolesnika kćerku.
Volim Mejru a ona me nece : https://www.youtube.com/watch?v=UjXJLaG5WAU
Ali su zato nečija individualna rezervna konta, žiro-računi i novčanici puni, blago čobanima na poslušnim i umiljatim ovčicama ...
CIRKUS I ŠPRDAČINA DRŽAVA