Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatsko primorje bezveze
Gazde svabe zadovoljno trljaju ruke
Lijepo svugdje otic, ali mi smo navilli na odmor oko Ma. Nema nigdje toliko borovine, meni ne treba da me iko licka. Uzmem sto m itreba i ako mi se svidja usluga. Trebalo bi uvest redare za plazu i bilo bi puno bolje.
Svi uđu u more i bace piš. Jedna velika septička jama.
Prvi dojam kada dodjes u HR..daj pare i idi kuci
e jest vijest, gostiju imaju možda više, u odnosu na noćenje, ali što se tiče zarade na gostima van pansionske, treba napisati da se radi o gostima ( osim domaćim ) nanjiže platežne moći iz SK, PL, HU, CZ.... to nikada nisu bili gosti, već pradajz turisti
ovi štu su dislajkali mora da su gori od ovih paradajz turista, oni osim vode sisaju i palac na moru
Kakva ovo plaza. Lezaljka do lezaljke ko sardine.
Gradac je za Bosance svetinja
Mislis Sarajlije?
kolko jeto tisuca?
Ali sta se cijena radije cu u Tursku sljedece god.
Ne bih medju ovu svjetinu kad bi mi besplatno davali... ja bjezim od svijeta a oni mene u guzvu... ja da se odmorim od svijeta, hajde se guraj sa nekim Madjarom ili Poljakom, ma jok ba
Ja na moru tacno zivim onako kako bih ja zivio da se pitam... ne doruckujem pijem samo kahvu, idem rano ujutro se okupam dok nikog nema 8:00 - 10:00, vratim se kuci, okupam se ledenom vodom, jedem za rucak hrenovke, paradajz, tunjevinu, krastavac, luk... izadjem kad sunce zadje, eventualno se ponovo okupam, do 19:00 uzmem malo lubenice i to je to jarane, setnja i kuci na spavanje u 22:00... to je raj, to je zivot.
@VelikiMahnitu Pa sabah je oko 5-6 sati bio, podne je u podne, a s'obzirom da sam musafir onda spajam podne sa ikindijom i aksam sa jacijom... naravno da nadjem vremena da klanjam, kako da ne nadjem. Namaz je u citavom danu 25-30 minuta posla od svih 24 hajmo reci 12 sati gdje ne spavas... a na moru abdest je jos lakse uzeti, udjes u more sa nijetom da se gasulis i to je to.
ceka se komentar damira kako trosi ovdje silne novce
@golfdvojka2 ne zaboravi disa
75.000 gostiju od toga 50.000 koji su došli prvi i posljednji put
eto ti znas strucnjak jedan hahaha
@Frljoka9 pa kad vise bosnjake seljake ko bi se vratio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)