Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...el-idža.
Makar je el-idža došla novcem, a ne puškom kao što je to recimo Istočno Sarajevo.
el-ijja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast ljudi nova radna mjesta ako ništa a svaki gost je dobro došao u BiH ako će tu novac ostavit moramo li uvijek pljuvat po svom ko god gradi i zapošljava svaka mu čast.....sjetite se Sarajeva prije par godina i danas MC Donald smo na reklamama gledali šoping centre hotele itd.a danas sve što ima jedan EU grad ima i Sarajevo čak i više imamo vodu koju nema nigdje al opet Bošnjaka pije uvozno i pljuje po domaćem
Koji bi tu ikongres trebao da bude ? Kongres povjerilaca BiH ? što ne drži kongreseee u rodnom Sandžaku ???
pranje para, droga, kurve..
seljakluk
Izgleda da Ilidža lagano postaje Beverly Hills BiH.
Vec imamo i Hollywood i Beverly Hills, doslo je vrijeme da se Sarajevo preimenuje u Los Rajevos...
Fuj, šta napraviše od Sarajeva, šta napraviše i kako unesrećiše nas normalne Bošnjake. Ali neka, doći ćevrijeme kada će se i ovome stati u kraj.
@IslamTvojSpas pa dobro jel se salis? kakvi vjernici ? ti arapi nisu vidjeli islama mozda 5%
Kad se ne (g)radi, sto se ne (g)radi? Kad se gradi, *ebo mater ko gradi? Kad se radi,*ebo mater dobio preko stele i sad se ufurao! Kad neko ulaze, odmah se pitamo ko je i sta je; ako je Arap ili Turcin, odmah je zaostao, treba doci neko sa zapada....Haj vi mamlani jednom shvatite, da od ovoga i mi imamo korist, da vam Svabo nece doci i zato budite sretni sto hoce Arap i Turcin. I izbacite vise to razmisljanje od prije 30 godina, kako je samo na zapadau sve moderno. Dok vi filozofe glumite
drugi napreduju. Nama je danas cak i Albanija zapad!!!! A nekad je njoj svako bio zapad. Samo nastavite tako. *erite po forumima i igrajte kladionice. Mi smo sami sebi najveci dusmani!
Koliko li tu ima mutnih stvari od lokacija raznih dozvola itd, a može bit i kredita od BOR banke čija su sredstva namjenjena za razvoj privrede, kao i za Avazov toranj, pa ako su izdavanja poslovnih prostora i nekih hotela, privreda onda je stvar u redu, a to je sve nisko akumulativna privreda sa malo radnih mjesta.
Malo je svoje vremeno Emerik Blum drugačije vodio kampanju razvoja, ne samo Iliđe nego cijele BiH, a to je na bazi razvoja nauke i visoke tehnologije, što je u osnovi bilo uloga zaposlenika svih vrsta kvalifikacija i u proizvodnji i izvođenju radova po svijetu, a ne ovo, samo sobarica i po kojeg konobara i to kod privatnika za 300 KM. Ma neka su oni u industrijske pogone, gdje treba struka i poštenje povjerili svojim đamijašima rukovođenje, pa su završili stvar.
@andres_iniesta_2 Da Bluma i ove navedene ne treba staviti u istu rećenicu, to si potpuno u pravu, a to bi nekako bilo, da nije isto i svjetlo i mrak.,
Pa onda reci te da Bake ne zaposljava!!! U jedinstvu je snaga. SDA
@kraftwerk jesu pogan znam dobro po njemackoj al drug mi smo jos veca
Od Ilidze napravise Sutomore za Arape ... Znate, ko ima pare ide na more, ko nema ide u Sutomore! Osim Bosnjaka, Srba i inih plemena bilo je tu i gospode - i dan danas AU arhitektura je tako superiorna, uskladjena sa prostorom oko sebe u odnosu na ova "adrenalin" cuda!
Za koga grade? Za Arape?
učite turski i arapski biće hajra od toga
pa za koje stoljece su ovo namjerili 3812? gledaj kako je napredan prostor.. ko da si na svemirskom brodu
Zamisli ovo ninje sidzu sa 6 sprata i pojave se na bazenima u punoj opremi da se kupaju.. uzas. ja na sta dodze zemlja u srcu Europe..