Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvih 30 do 50, koga ovi lažu? To možda oni pošalju toliko. Stotine studenata se snađe pomoću drugih "izvora". Zadnje ljeto u Njemačkoj je radilo preko 50 studenata samo iz moje grupe, a kamoli na nivou cijele BiH koliko ih je još išlo vani..
E moj sinko
OBAVIJEST: Obavjestavamo sve studente koji imaju interesovanje za ferijalni rad u Njemackoj, da postoji opasnost srcanog udara nakon povratka iz Njemacke u BIH. Savjetujemo da prije povratka u BIH, dva dana provedete u kontejneru za smece, kako bi ublazili sok usljed povratka u BIH.
Nije problem što odu na rad nego što se moraju vratiti kući hehehe
Nije problem sto odu, nego se jadni sj-bu kad vide gdje su se vratili...
Ne kontam sto se zale jer kad covjek malo bolje iscita da bi radio tamo nista nije dzabe, niti ces dzabe jest nit spavat.. sve prvi mjesec dana sam dok plata ne bude bato moj , a za sve to treba min.1000km ili vise