Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo sad mene interesuje nesto, da li ima mehanizam ili nacin da ljudi koji su svoje dijelove tijela dali za tu Bjelasnicu ili zivote pa njihova porodica mogu danas u ovoj prokletoj drzavi i situaciji uzivati u istoj ? E to bi bio moj odgovor kada bi se pocelo pucati opet, bjezi odavdje zasto da se borim ? Da Denisi , pola vrha SDA dezertera, .... Arapi i kojekave njuske uzivaju a ja da gledam sa 350 KM odakle se vedri i da molim Boga sto prije da me uzme da se vise ne patim!
Svaki RVI , svaka porodica sehida da dobije karticu i da se skija i da spava i da parkira gdje hoce i kako hoce na Bjelasnici Igmanu .... i to sve besplatno! A ne da ih sutaju s noge na nogu !
šta trezoraša briga za one što su glave, ruke, noge ostavili na bjelašnici, igmanu, treskavici i drugim planinama. tad mu je mater tražila vreću zlata za njega, kao da je on bio drugačiji tada, a još manje sada..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
napravi ibro berilo kanalizaciju na bjelašnici jadniče jadni,sva izvorišta i potoci su puni patogenih bakterija ,pljuc! a,usput,šta bi sa onim projektom i silnim milijardama na istoj planini?
Grebali vas hoteli, SDA profiteri, a staze i žičare bruka i sramota!
Hahahahha kakav 3d render bahhah 30 miliona maraka trolollololo
Hoce li biti Alkohola u tom hotelu ?
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
Opet neko pranje para otetih od ovog naroda za vrijeme i nakon rata! Čuj Capital Holding, čuli eto za nas kako je ovdje pametno investirati...
Kamenje i stijene na stazama, turisti upropaste skinopremu od 3-4000 eura, wc-a malo i skoro da ne rade, staze se ne uređuju. Natjerajte ZOI84 da radi svoj posao.
Bolje da su uradili staze za veleslalom,na Igmanu skakaonice ..
Toliko ste projekata najavili a sta je od toga izgrađeno? Samo lažete narodu..
ma samo nek grade, to je sve svakako za usluge ovim uhljebima jer onaj ko nema posao ili radi za 500 KM jedva prezivi. jadna i bijedna zemlja
na hajr
Ima previse objekata na Bjelasnici, pravite staze idioti.
Hahahah....opet U REGIJI
Ja koliko vidjet mogu da ce se citava Bjelasnica i Babin Do pretvoriti u jednu nakaradno izgradzenu kockastu mahalu i bez stila i bez ukusa gradjenu u kozojebnom urabanom stilu. Zali boze unistenja onakvog bozijeg dara i raja.
Proslo ljeto ja s drustvom na igmanu i vidimo neki, stvarno lijep hotel!Usli ,zatrazili kartu ,odabrali jela i da narucimo aperitive-nema!Veli konobar da su oni nekakav "halal hotel",Nista pojeli smo, nije bilo lose, platili i popili par litara vina u drugom objektu!Pa ko ce vam tu doc..Inace ne pijem cesto ali casu vina uz dobru klopu uvijek!Zato nikad nisam sjeo u BBI, nema veze sto pijem kapucino ali iz principa ne sjedimo gdje nema alkohola.Osjecam se neugodno.Nemuslimanima tu nije mje.
Na stotine je ugostiteljskih objekata u Austriji koji ne služe alkohol. Nemuslimani se zbog toga tamo ne osjećaju neugodno.
@dinooo1 Na skijalistima ima svuda alkohola, jer je u pitanju biznis i turizam ne nametanje vjerskih uvjerenja. U shopping centrima u svakom gradu ima alkohola jer je to normalno. Nije normalno da u BBI i SCC nema alkohola pricajte sta hocete. A ti isti arapi orgijaju gdje stignu i prenose tone droge u avionima ... Ko o cemu.. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)