Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj razotkrili. Pa to je jasno k’o dan!!! Korupciju hrani običan čovjek. Kad kažeš policajcu koji te završio, možemol ovo kako završiti, gurneš mu cvaju…koruptivan si jaro!! Podmićuješ i nemaš pravo o korupciji pričati!! Koliko nas ima da nećemo nikada dati pare nego kažemo:”Radi svoj posao, ako sam kriv!??”
**policajcu koji te zaustavio**
A sta se tu ima razotkrivati, danas ti je teze naci postena covjeka koji se ista pita nego 10 kila zlata u komadu..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Evo zašto nam prodaju šuplju da se bore za državu i narod!!! Samo zato da mogu prodati i državu i narod! Ovo je najgora izdaja koja traje već decenijama, a matrica je uvijek ista. I nikad nisu odgovarali pa ni reagovali kako treba...
IMA LI I djelic ove usrane Bosanske vlasti da NIJE KORUMPIRANA I LOPOVSKA !!!! Sta je ovo na sta MI LICIMO !!!
Za podnesak Odjelu za urb.na koji ne odg.,uložite žalbu zbog šutnje uprave, ako ni po tome ne riješe, pokrenite upravni spor zbog šutnje. Imate i zahtjev za zaštitu sloboda i prava zagarantovanih Ustavom, u tom postupku sud može donijeti i rješenje o smjeni bilo koga pa čak i ministra.
Ne želim reklamirati nikog, ali dobro se raspitajte, dobrog advokata uzmite, ima jedna već se bavi problemima mini hidroelektrana. 😉
evo zasto HDZ i prijatelji zele da promjene izborni zakon
samo naprijed omanovicu
Suad i SDA, vidi se iz avi(j)ona koliko slova imaju zajedičkih....
Ma dajte ...nista novo , sve je to normalno.....sitnica sta drugi rade od ove jadne drzave.
BiH je leglo kriminala i korupcije u svim nivoima vlasti
Tog Hasand... dovedite u kamenolom i tu ga zatucite, kao promjer. Neće biti jedan od majorizinarih. Za njih je potreban posebni trtman.
Ko je investor? ime firme?
MUP, tuzilastvo izrazili zabrinutost na svom Twitter-u
Sda pravo i pravila tj zovem te pa se cujemo
Digni kamen naćeš korupciju.
Korupcija? U Bosni? Ma daj hahahaha, kakve su ovo lazne vjesti hahahaha 😂😂😂
S tim se kamenom oblozila Bregava oko Coviceve kucice….