Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Big like
Jos jedan nacin za otici....
Iz svedske ili BiH ?
iz BiH naravno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ta svidish fukara jeteborg.. Izet Fazlinovic (lzn epizoda twins)
Z Geeeteeborgom, moja ti.
...ovaj sarajevski aerodrom izgleda tešku pamet mudruje...je.bem ti govna i menadžere ko ih zaposli ko velike stručnjake, ne znaju ni toplu vodu da sprovedu a kamoli da izmisle!
Ares X:Pa to ti je naša seljačka politika na aeredromu u Sarajevu.Umjesto da smanje taxe,njih boli k....Aeredrom svakako ima zaradu od svakog putnika.E sad umjesto da idu na veliko,oni rade namalo.Umjesto recimo prihoda,dajem primjer milon maraka godišnje,njima je draže uzet 30 milja mjesecno.Dovoljno je pogledati koliko dnevno sleti i uzleti aviona i sve ti je jasno kakav,menadzment vodi aeredrom.U prosjeku 10 aviona sleti i uzleti dnevno,a po ostalim gradovima u Europi toliko aviona sleti i uzleti za 1 sat
Ulagao bi i sarajevski aerodrom,ali tu je 700 ljudi pozaposljavano.Plate su prece!
Ali brate moraju se oo Mostaru ocistiti one klete kese i smece...pa uzas je