Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otvoren ima 3mj...kasnite
Hajde sada fabrikasi ,kazite sto je bolje da su otvorili...
Ko god moze, neka ode i podrzi.
U drzavi u kojoj su prava najugrozenijih i najslabijih postovana, ta drzava je najbolja za sve. U srpskoj odes kao socijalni slucaj. One nadzidzane ti djele pamet. Nadzidzane malogradjanke. Uzas sta se u srpskoj radi. Jede se nacionalizam. Naravno, moje najljepse zelje za taj vas humani projekt. Da sam poznati fudbaler, svake godine bi ulozio makar milion u jedan takav projekat, to bih bilo fino.
@spacedex koliko ljudi ima problem sa bi i bih.. Da sam poznati fudbaler, svake godine BIH ulozio makar milion u jedan takav projekat, to BI bilo fino.
Svaka cast !