Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodine Mujezinoviću, prvo stanite u kraj naftašima koji pljačkaju narod svojim enormno visokim i nerealnim cijenama nafte na benziskim pumpama. To o ćemu vi pričate je stvar budućnosti od najmanje 50 godina (trebam li pomenuti da su i izbori ove godine) a, cijene nafte na pumpama su stvar današnjice.
A MOZDA JE IMA U OKOLINI SARAJEVA?A?TAMO ILIDZA,BOJNIK,OSJEK..ISPITAT,NEGO STA!
AJD,NEK ISPITAJU..PA DA PRODAJEMO,KUPUJEMO,ODUZIMAMO I DODAJEMO..AGENCIJA SIR OLIVER,CIJENA PRAVA SITNICA..LOZINKA \"HALO BING,KAKO BRAT\"!
bosna je jedino bogata kariesom i istetoviranim ćelavim bezubim likovima u trenerkama sa crnim cvikama koje ne skidaju cak i kad spavaju.
ISPITATI DA NE BUDE KO SA ONIM MAJMUNOM STO JE SATRO NASO PIRAMIDE!
MA JOK, NEKA SE JOS MALO SACEKA DA POLITICARI KUPE I ONO MALO ZEMLJISTA ZA KOJE SE JOS PRIJE RATA ZNALO DA MA NAFTE....
HaHaHaHa.... Kod nas i nafte i piramida... sta ce biti sljedece??? Smjesni smo pravo