Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nazalost je sve ovo iz godine u godinu lagano uvod u svjetski rat... isto ovo je bilo pred 2 svj.rat... a za vodece ljude...rat je dobar jer ce malo desetkovati stanovnistvo kojeg je vec previse...obrisat ce dugove drzava...srusit ce infrastrukturu i napraviti ponovno prostor za gradzevinski bum posle rata... uopce posle rata ponovno svi indeksi imaju da rastu jer ce sve biti potrebno ...od hrane odjece obuce itd itd... ekonomija ce ponovno cvjetati :-)
@dmx Upravo sam to i pomislio. Kontam odakle je ova agencija kad smanjuje svima u EU a nigdje Amerike. CCC.
Treba EU svoju agenciju osnovati. SAD vec neko vrijeme radi na tome da ukopa Euro kako bi svoj Dolar spasila. Spustila je i ona sebi samoj, ali neznacajno u odnosu na evropske zemlje.