Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj bali_dzana sto odmah pljuju po svojem. da je ovo telemach uradio bilo bi to senzacija a kad je to neko nas uradio to je odmah fuj. kad je telemach poveco pretplatu niko nije ni a reko a da nasi povecaju to bi bio fijasko. jadan je ovaj narod kad voli tudje a svoje gazi.
hvala Bogu pa cemo konacno moci pratiti i program TV Jasmin iz Viteza. Nadasve primamljiva ponuda BH Telecoma. Idete prvi, dajete vise, bravo! Zahvaljujem se naporima clanova upravnog odbora koji su izdvojili 15 minuta za sjednicu i sastavili listu kanala...
hahahaha
Jos nesto, kad izvrsite dopunu kredita na ultri, dobijete poruku \"vas kredit je NADOPUNJEN\". \"nadopuniti\" ne postoji u glavi bilo kog normalnog covjeka. Sramota!
Jos nesto, na dnu ove TV pise: \"© BH Telecom 2011, Sva prava pridržana\". Na hrvatskom, to fakat ima smisla, medjutim na nasem, to je totalna besmislica. Glagol \"pridrzati\" kod nas znaci totalno nesto drugo, ovde je trebalo stajati \"sva prava zadrzana\". Krembili...
TABA HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA TAAAABAAAAA HAHAAHAHAHAH
Ovo je super...bas sad gledam pornic na ATV banja Luka...neki turcin razvali Milenu iz okoline BL...
A KANALI I IZBOR SU VAM STRAVA MISLIM DA SU SVI GLEDIVI NA INTERNETU CCCC
Kad se mogne prikljucit bihnet ADSL u dijaspori tad cete i gledat :-)
ha ja, zivjela demokratija, i brisanje svih komentara koji se kose sa slikom koju ovaj portal hoce da stvori! fuj
uopste!
Naravno... ko bi i ocekivao da radi nesto proizvedeno u bh teleocmu Server not found: rtmpt://195.222.33.198:80/live
Ovi nabrojani kanali su vrh vrhova, nema dalje, betonnn!! Pa ko je ovdje lud mi ili oni, ne mogu da vjerujem vidi koji su to kanali kvalitet do kvaliteta ccc.
Da li ce se moci koristiti ova usluga i nakon 31.12 za korisnike ADSL-a?
cim bude usluga prenosa broja, ja idem prvi
Baš super usluga, samo šteta što ne radi...
jos samo da puste tv-busovacu,onako zbog panorame...