Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došao čarobnjak Ba'ke'r zavrtio štapićem i BUUM..stvorio MMF
Nova velika recesija dolazi, to svi znaju, samo je pitanje kada. Počeće u SAD kao i sve do sad. Prognoze su sumorne, mogla bi biti kao ona iz 1929. g.
Ekonomski kreš se sprema za 2020. g. odnosno neposredno prije ili poslije izbora u Americi, Svijet se od kresa koji se desio 2008 god. nije nikad ni oporavio, samo su ubacene vece kolicine "lažnog novca" u sistem. OVO STO OVI NAVODE DA SU UZROCI JE LAŽ I PROPAGANDA.
U pravu si. Banke i korporacije koje su dobili hiljade milijardi naštampanih $ sa 0 % kamata, nedovoljno su ulagali u proizvodnju, uglavnom u berze i preuzimanja postojećih kompanija.
@redevil Kina ima istu "BANKU" sto daje kredite a oduzima drzavnu imovinu i resurse, imaju 5G i kamere na svakom cosku grada, preko njih ocijenjuju koliko je neki covjek dobar odnosno los, tako da su vec odavno prekucali ovo sto nasi kvazi MRACNI VLADARI AMERIKE I EU-a pokusavaju. Tako da su ovi iluminati,masoni, novi svjetski poredak ili kako god da ih ko zove u sustini kopija KINE hahahhaha ironicno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve laz
Moze li taj MMF napraviti kakve ucinkovite politicke oluje da oduva ovo sadasnje politickobsmece pa kad pocisti ovo da na cist teren dodzu pidmeni i pametni
@LavezPasa10 E MOJA BUDALO PA MMF OVAKVE PRAVI.
@FuckNATOFuckEU hahaha braoo
KOD NAS OLUJA TRAJE 30 GODINA I JOS NIJE PRESTALA
Mi smo k'o Jupiter.
Šta nas briga za tim, mi ćemo istraživati Svemir, i čim krene ta oluja pičimo na Mjesec.
bakirov trezor je na sigurnom....
Ekonomsku Oluju Smrdiji je napravilo Kosovo
nemas pojma koliko si u pravu....:)
@DRYDominaror Znam