Pozajmica oko 600 milijardi eura
0
MMF priprema plan za finansijski spas Italije
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kakve vi nebuloze pričate to je stvarno za nepovjerovat! Kavih 1,9 TRILIONA! Niste svjesni koliko ste nesposobni i zbog takvih nebuloza zaobilazim vašu stranicu svaki dan sve više!
kupujte nekretnine ili zlato
LONDON SVOJIM VELEPOSLANSTVIMA U EUROZONI: PRIPREMITE SE ZA SLUČAJ NEREDA! Britanska veleposlanstva dobila su obavijest iz svoje zemlje da se pripreme za kolaps eura i raspad eurozone, piše britanski Telegraph. Britanski ministri dobili su diskretno upozorenje da je raspad eura, koji je do jučer bio nezamisliv, sad itekako moguć. Veleposlanici se pripremaju kako bi pomogli svojim državljanima u inozemstvu u slučaju propasti banaka pa čak i u slučaju da izbiju neredi na cestama zbog dužničke krize.
Slažem se EU, niko nema 600 milijardi u džepu. Samo će ih isprintati ako nađu dovoljno papira.
LJudi rješavajte se Eura uskoro će vrijediti ko i tariguz papir.