Komentari (284)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Anida :)
Bravo Anida.Svaka ti cast.A ovi sto ovdje prozivaju djevojku ocigledno su previse besposleni.Neka izadju rano ujutro na ulicu i hvataju nelegalne taksiste kojih ima bas puno na nasim ulicama.I natjeraju ih da se registruju i placaju porez drzavi.Anida zelim ti puno srece u daljem radu.
sretno...
Muslimani neandertalci i njihova mržnja prema psima... svaka vam dala.
odlicna ideja! sve ima svoju musteriju ili budalu, kako god uzmes. sretno djevojko!
Pa neka provoza, sto!?
I klosari ona sarajevski dosljacki nista vam ne valja samo cekate da prozivate zato i jeste tu kaoi drzava 25 godina unazad!
Bravo za ideju Porez ne placaj,ko 8m jebe mater lopovsku. Ja ga placam i to grdne pare i osjecam se ko kreten
I ovako nešto da čujem 😂
kod tebe se u selu samo svinje na traktorima vozaju, jel de?
kol'ko para?
...tolko muzike
Ja znam samo jedno: koga ova jalija s Klix-a uzme na zub - nema mu hajra od zivota. Nebitno radi li se o ambicioznoj TV-urednici, supruzi dokazanog Bosanca il' domisljatoj mladoj sarajevskoj poduzetnici. Uduni komentare, Klix-e, ne treba kvitung...
Jalija sa klix-a je ista ona jalija koja viđaš svaki dan i koja gadost pomisli a ne izgovori iz jednog razloga: da ne komprimituje svoju guzičetinu ( jer ko zna kad ti taj što hoćeš da mu laneš može zatrebati). Jedina prednost klix-a je nedostatak cenzure i smislu da svi pišu kako misle a anonimnost eliminiše pretvaranje. Stvarni mindset je upravo ovaj. Djevojka je našla zgodan način da zaradi koji dinar, šta je boli dupence šta mahala priča.
@praznaprica Nemam pojma kakvim se to posebno dobrim srcem, širokom dušom i ostalim ublehama mi ponosimo. Pri tome, naravno, o tome kakvi su drugi narodi znamo sa tv-a i iz vlastitih predrasuda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
lijep ovaj cuko, koja je to rasa?
@ProtivNas535 Bosanski avlijaner...
dzek rasel terijer
Crko dabogda u najgorim mukama ko ih izbaci na ulicu.
ako ima kasu i izdaje racun onda ok, al ovako eto posla za inspekciju, jos platila clanak na klixu, a cijena usluga vožnje po dogovoru
"Svi joj daju ideje kako da razradi svoj posao..". Eh upravo ova rečenica opisuje naše stanje. Svako će pametovati i govoriti kako i šta drugome a kad dođe na njih red da o sebi razmisle slijedi "Nisam ti više pametan" odgovor. Valjda sve iscrpe savjetujući druge..