Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MS ove svoje ublehe može prodavati jedino po ovim nerazvijenim državicama kao što je BiH. Otkako je Windows 10 počeo da curi kao Hillary pred izbore, Njemci Windows skoro pa totalno izbacili. Masovno se prelazi na MAC OS i Suse.
Vrlo siromašno i osrednje, nisam siguran da li se radi o uštedi troškova ali nekada su pravili evente koji su bili vrijedni pažnje. Ovaj je na nivou sajma šljive...2 scenarija: nema budžeta za razbacivanje ili nema ko da iznese ideju do kraja...elem prdimahovina
puno se prica, malo se radi..poslastica za novinare..strucnaci za pisanje outsourcing koda
Ma jok brate, koga to da interesuje. Ne znam odakle si, koliko si upoznat sa situacijom u BiH i regionu - ove firme, tzv. IT kompanije - ma to proizvoda svog nema, ako ima to je neki short-ERP sistem ili copy-paste rijesenje. Nema tu ni ucenja ni proaktivnosti. Kakav Hebbian learning i slicne stvari, kakav LDA ili LVQ, to se zadaje samo po nekim dernecima, prave akademije Ruby i HTML, kupe lovu. Ni IoT-om se niko ozbiljno ne bavi :)