Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba se uzbuđivati ovi neće ni metra izgraditi ni na jednoj trasi. Ovo rade namjerno da imaju izgovor da kažu evo vidite narod se buni
Hercegovina ima mnogo krša i malo plodne zemlje. Zamisli koliko moraš biti pametan da preko to malo zemlje koje ima kreneš graditi auto-put. Gdje prestaje logika počinje Bosna (i Hercegovina).
Coviceva lopovska i ustasoidna bagra pokupovala zemlju i diktira polozaj trase. Kada se mogao promijeniti tok rijeke, sto nebi i trasa. Ko glasa za te idiote, majoriziran je u glavu.
Yebite se malo svi redom tamo. To je vaša strana i sve pyzdarije koje tamo napravite - nek ostanu tamo.
@kiksi11 O kakvoj i cijoj ti strani govoris?
Najjisplatnije nabaviti radar pa ga instalirati u vinograd.
Svejedno 5c nece biti gotov za 50 godina, pa koga boli kiki kuda ce ici.
Očito ekipa Autocesta Federacije BiH ne čita zakonske propise koji se odnose na uključenje javnosti u proces planiranja, ili nisu bili u školi kad se to učilo. Oni pokušavaju da nametnu svoja rješenja koja će preskočiti lokalnu zajednicu. Trebaju se vratiti poslu za koji su zakonski ovlašteni, a to je građenje , a planiranje prepustiti izvršnoj i zakonodavnoj vlasti koja je zadužena za pripremu, izradu i donošenje prostornih planova.
Namam pojma ko je ovdje u pravu, nema dovoljno pravih pokazatelja. Ali poznajući nas, ako se svako bude pitao, nema od toga ništa, ni na jednoj trasi. Kako je to Joža nekad elegantno rješavao, dvoje strpa u maricu, pa u stanicu, nikom više ne pada na pamet da se nešto buni. Čak svi počnu hvaliti predloženu trasu.
Političari su pokupovali zemlju na trasi, tada, samo njima znanoj. Ako treba braniti svoje po cijenu glava tih političara!
Ne treba ni pravit pravite u Bosni i do Mostara dok se oni skontajuu.
Dr.Maja Popović... slušajte šta vam žena priča i i radite kako vam ona kaže i nećete pogriješiti.
Nedaj te se narode ovom korumpiranoj i neskolovanoj, uhljebskom, nesposobnom politickoj marvi..
Moze li ista u ovoj drzavi da prodje bez tala j. mater pa izgleda bas nista
Cool postaviti štandove na zaustavnoj traci i odmah prodavati voće i povrće direkt iz vrta.
@pascal u HR od Karlovca do Splita pored puta postoje štandovi za prodaju sira .
@Vlaxobran91 Ne seri kad voz stoji. Pa sto se onda ne vratis u nasu "kulturu i rahatluk" kada te toliko eksploatisu. Po tebi kao sad veliki broj cura u EU otislo u prostitutke da studiraju zato sto vi imate "crveni distrikt". Sto ne mogu balkanske demagogije i preseravanja.
ma hrvati kolo vode sa bosnjacima ili odcepljenje
HDZ fašisti pokupovali brda, a oni bi sad preko livada i oranica
tko je za magarca, za magarca...ja kuda prolaze najbolje autoceste na zapadu nego preko oranica....bem ti, kad god pomislim ne može gluplje u nas ....ono još gore
@hamo2zijancer prolaze po ravnicama gdje ima plodnog zemljista gdje god pogledas, a u hercegovini plodne zemlje imas samo uz rijeke i to ne svugdje.
Ruši sve.