Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da spomenem mame svim uhljebljenim preko stranki, doci ce i vas red ispuhat ce i ovaj balon.
Da dignemo dupe sa tastatura i izađemo na ulice možda bi taj red došao j malo ranije, ovako, šuti, trpi i komentariši iz udobnosti doba u nadi da imaš najlajkovaniji komentar.
Konacno da neko uvidi gdje lezi problem. U UHLJEBLJIVANJU. Mozemo se boriti protiv uhljeba, a znam i kako.
Troclana porodica, i da oboje radi, ima minimalno 1200 KM troskova samo da budu u kuci i da idu na posao: Hrana - 500 Hrana na poslu za dvoje - min. 200 Racuni - 250 Rezervoar goriva - 150 Vrtic ako je malo dijete - 160 itd...
WFT, 'inputirana renta'????? Ima li iko da uredjuje tekst prije objave?????
Fadil i el baketovi uhljebi su opljackali drzavu i narod, njima ovaj podatak ne igra ulogu
"De, odvadite barem 37% od toga" - Fadil
Fuj povise plate i pezije za 5% WOWWW a onda povise namjernice 15% Titanik
Zalosno
U nas u kuci sve troje nemamo primanja tolika koliki su izdaci
Skontajte sad ovu vlast ako penzioner ima 200 KM mjesečno i ništa vise!!!! Ima ljudi koji dobiju samo 50 KM i to je to.. O čemu pričamo mi ovdje? Gdje je još 1300 KM odakle? Daj ne serite o vašim strankama itd..
Jel to Fadil smanjio i domaćinstva sa 4 na 3 člana?
Za normalan zivot je potrebna jedna prosjecna plata po glavi domacinstva.
1508... troclana porodica... ma da... Kako mozete reci da porodica s malom bebom treba toliko za zivot? Pa ne moze i beba kuhani krompir da jede, pa znate li vi samo koliko bebi treba pelena i krema i dohrana svaki mjesec? Valjda nekom trebaju i cipele, ne moze bos u trolu. A podstanari, a rezije, a kredit... Samo da se covjek iznervira. Ovaj ko je ovo izracunao nek zivi u 3clanoj porodici za 1508
Naucis da programiras, zaposlis se i za 2 godine imas cca 2500KM ako si neambiciozan a ako jesi odes i do 4000 KM... sve se moze kad se hoce
Moja + zenina plata izadje toliko.....i hajd ti sad zivi od plate. Kako je onim gdje samo 1 radi i ima vise clqnova porodice..
zavrsi fakultet pa ces imati 1200+
Fadil je uzeo novce, njemu ovaj podatak nije bitan
Ovdje ce poslije nove godine bit kolektivno iseljavanje iz drzave
Ne moze opstat drzava u kojoj magistri i inzinjeri imaju 900 maraka platu, a ona na naplatnoj kucici sa srednjom skolom ima 2000 maraka.