Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Small minds discuss people, Average minds discuss events; Great minds discuss ideas
Small minds se kriju iza nick names naravno
glupost
Super firma koja uposlenicima isplaćuje minimalac a ostalo "na ruke" kako bi varala Državu za porez i doprinose. Barem IT firme ne bi trebale to da rade.
Ljudi pristaju na takve stvari da bi dobili sto vecu platu na ruke da mogu trositi sad. Ko jos u 20-im i 30-im godinama misli na penziju, ko zna sta ce se sve desiti u ovoj zemlji dok oni dodju do penzije.
@thehound Možemo diskutovati o tome koliko je to pogrešno razmišljanje u nedogled. Ali činjenica je, ako firma koja je zdrava, posluje pozitivno tako se ponaša, šta onda očekivati od drugih, slabije stojećih firmi? Šta očekivati od cijelog društva? Ta logika, daj meni, daj sada, nije me briga za sutra nas je i dovela do ovoga.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
gillette na aparatima, niko u bosni ne kupuje zilete brada je mainstream