Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast kralju!!!
@Naslovnica1 ,ma yebeš ribu, daj struju
sta je ovdje svaka cast? eksploatisu nacionalno blago.. unistavaju okolis.. a sta je dobit od svega? jedan uposlenik i hrpa love za mirzu..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
kakav ba Salem Dedić.. Idi više iz Jablanice... Ama ne lupetaj te bgti. Mirza gradi HN na rijeci Doljanci. To je prva HE koja ce biti izgradjena na ovoj rijeci. On nece uloziti nista na podrucju opcine Jablanica niti ce te HE ikom od stanovnistva Jablanice donijeti nesto sem njemu samom. Ogromne štete će nanijeti HE Mirze Teletovićča rijeci a i samoj Jablanici. Ovo je ulaganje u sebe ne u Jablanicu i njen narod.
samo gradite hidrocentrale svi se grijte na struju i svima će biti bolje.zdraviji .čišći gradovi .naša struja.manja sječa šume .100 razloga zašto insistiram uvijek na gradnji hidrocentrala.a ekolozi neka se vrate u 16 vijek i treba im struju isključiti
Mirza ljudino svaka čast, a tebi dediću mrcino seljačka nek' na obraz ide to što se hvališ kako si dao podršku dok si se svim silama trudio da sabotiraš čitav projekt.
za sta svaka cast??
Sto niste igrali na Europskom ti i onaj pakas sa zvakom , dali bi vam dzaba .
J..em ja vas kvazi patriote, svi bi da uzmete od Bosne a ne da date. Malo vam.
Bravo Mirza! Ovi sto komentarisu non stop i brinu se za floru i faunu vjerovatno nista ne rade pa nemaju pametnijeg posla nego samo kritikovati! U svakom slucaju neko ce investirati u te hidroelektrane pa bolje nek to bude nas covjek! I kakav je problem sto je iz Jablanice, Tuzla mu je pruzila dosta toga, stekao obrazovanje, prijatelje i navijace i smatra ga svojim kad god dodje u Tuzlu! Samo naprijed!
Ko god je protiv gradnje hidroelektrana treba mu u dvorištu napraviti jednu mini termo na ugalj, pa bih ga onda pitao šta je bolje.
Nije da voli zemlju, nego mora negdje zaradjeni novac da obrne, a vako ispade mu prilika da ih fino okrene, a usput se prica na sva zvona on dobar i patriota, fin eto z Jablanice ljubi ga babo.
klix na aparatima.... bip, biiiip, biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip bibi..... bibiribi........................... bi-biiiii .... hahhhah..... bihihihi...... biiiiiiiiiiii.....
klix na aparatima.... bip, biiiip, biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip bibi..... bibiribi........................... bi-biiiii .... hahhhah..... bihihihi...... biiiiiiiiiiii.....
klix na aparatima.... bip, biiiip, biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip bibi..... bibiribi........................... bi-biiiii .... hahhhah..... bihihihi...... biiiiiiiiiiii.....
Hidro elektrana je zdravija i normalnija u svemu od ostali nacina,,,tesko je to ljudima objasniti,,to je isto kao kad nasim novokonponavnim inzinjerima pricas o dizalicama topline,,, Mada se nebi bilo lose vratiti na drevne nacine hidro energije puno su zdraviji nego turbine
NAJZDRAVIJE JE BEZ IKAKVIH ELEKTRANA..OVDJE NECE IMATI KORISTI NI JEDAN GRADANIN JABLANICE..6 UPOSLENIH I TO TETICI I STRICEVICI..
@river_angler Kako neće imati koristi? Kada samo uzmemo cement i željezo iz domacih fabrika, dovoljno je. Za 10 mil investicije u obnovljive izvore energije , svaka normalna zemlja bih ga objeručke prihvatila.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mogu li i ja kao obični be-a građanin dobiti dozvolu za gradnju privatne hidroelektrane na nekoj rijeci.
e hebi ga....nećete termo, nećete hidro, o atomskoj mogu zamisliti sta bi mislili.......a svi bi da struje ima. Može se i hidro napraviti da uticaj na floru i faunu bude minimalan......a nadam se da će mirza se i potruditi oko toga.
nece i ovdje je u pitanju zahvat vode preko cjevovoda nekoliko kilometara iznad elektarne da bi dobio pad a ne preko akumulacije..to znaci popit cu svu vodu a pustit cu lafo minimun a to moze biti kolicinski kao sa česme..
desna pritoka rijeke neretve,jedina netaknuta pritoka gdje se endemicna neretvljanska vrsta pastrmke mrijesti..ove MHE ce unistiti i floru i faunu u njoj..ako mislsite da ce biti zaposlenih varate se..mozda priliko izgradnje,godinu dvije a poslije nece bti vise od 6 uposlenih.. ovo je samo optinarima dobra vijest jer od prodatih KWh ona ima neki procenat
pokreni peticiju, ja cu je prvi potpisat!
@kontrabass peticije su u ovoj drzavi isto toalet papir..u ovom slucaju vec je svrsen cin..pare su nekome legle,koncesija dodijeljena..ethem bicakcic vec bio na doljanci i vrsio studija..
Svaka cast majstore, ulazes pare u nesto korisno, a ne kao neki u raspuštenicu Amru Silajdzic