Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bicakcic polozio kamen temeljac za autoput 2000 godine. ovi prave most u svilajncu a nemaju zavrsen projekat autoputa . jos uvijek !
Kome treba most u Bosanskoj Gradiški i most u Sviđaju. Kada bude završen auto put Doboj-B. luka - B. Gradiška sav saobraćaj će ići tamo, ako se uradi most. Kome onda praviti autoput prema Svilaju i još jedan most??
šta je spašeno moj švabo. novi kredit. tito je bio zadužen kažete. tito je kreditima održavao mir i spokoj. ali tito je kreditima omogućio da i narod živi, a sada kreditima samo omogućuju da oni žive. moj švabo kako si se lahko prodao. mislio sam da si drugačiji, a ti si se samo ugurao da mazneš svoj dio kolača kao i ostali političari. ti si najveće razočarenje
Hahahahahahaha Odlično! Imaš rok do tad i tad ili inače idu penali i onda dođe ovaj bolid i izjavi kako smo spašeni od penala jer smo u zadnji tren završili što nam je naloženo. Druže, nisi ti ništa spasio. To je kao da kažeš, spasili smo vodu uvođenjem redukcije u večernjim satima.
je l ovo naruceni clanak o veliko spasitelju ?
"spasili" valjda uradili jednom u životu nešto u roku ako je to spašavanje otisli smo u kuvac.