Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo 👏
Eh moj Teletoviću glanćeru bijedni. Nisu ti dovoljno MILIONI od NBA ugovora. Nego, papučar opali po prirodi. Nema većeg zla od ovih MHE.
Teletovicu tele jedno gladno primitivno
Sve kvazi ekolozi i aktivisti. Žena koja radi u HE, čiji sin radi tu, pokrenula "hajku" na Mirzu što je pošteno zarađeni novac uložio po zakonu - apsurd, što se svoje plate ne odrekne? Da je neki Japanac, ne bi se bunili. Ok im građ. firme koje zamute rijeku, divlje deponije u koritu i što su ljudi bacali stare šporete tu, a smeta im neko ko je mnogo uradio za svoj grad i ljude (samo se nije hvalio). Ne znamo svoje ljude podržati, a drugima se uvlačimo u šu*ak.
Gledaj ljiljana jest devastiro potok
Evo da se i ja pridruzim zeljama i 'ebem Mirzi Teletovicu mater, pa slobodno banujte... Odbi stoko od nasih rijeka!
Malo ti para Taletovicu malo ti zemlje na grobu bilo,ne samo tebi nego svima takvim kao ti jadu gladni.
Pošto je čovjek nije pravio bez dozvole, nego mu je neko dozvolio da je napravi, sada imamo: pare potrošene/uložene, priroda uništena, MHE ne pravi energiju/zaradu, i još ćemo mi svi morati platiti odštetu zato što mu je data dozvola da pravi ali ne da radi... Jeeeee...
To sam i ja krenuo napisat. Tačno su nam nesposobni svi redom ostali da rade na državnim jaslama!!!
Sad mirza nevalja..ne mogu se bošnji prestat čuditi. Da je čovićev igrač ovo se nikad ne bi desilo. Nepismeni bošnjo. Pljuc.
Ovo ne znači da mirza pogriješio, neko mu je dao dozvolu. Takođe ne znaci da moramo mi snositi posljedice ako to prolazi kod covica!!!!
Pitanje je samo do kada??? Jer pare su cudo, pa tako otvaraju i najteza vrata. Cim dobro podmiti ponovo dobija dozvolu, a ove aktiviste ce podaviti u ovoj rjecici. Nasa gestapo policija samo ceka na mig da ih dobro ispendreka.
E moj Mirza malo si kiTio..
Nije tužen proizvođač električne energije na rijeci rami koja više i ne postoji Ali hdz-ovac je vlasnik! Kako reče jedan rahmetlija " teško nama s nama"
Kako samo pameti nemate čovjek tu ulaže a vi ne date hoćete da svi budete samo bijeda ,a divite se odbjeglom kriminalcu Mamići i njemu date da se šepuri.
Koliko znam nama je struja skuplja jer plaćamo naknadu za obnovljive izvor, koji btw ne učestvuju ni sa 5% ali uzimaju od naših potrošenih svih kw!!! To je takva krađa od Bosanaca zarad nekih Hercegovaca nema dalje. Od sunčanih dana pa do ovih dozvola.....
Da je kakav Emerik gradio,svi bi ga hvalili...Bošnje su jade.
Bošnjo je Bošnji vuk...Bošnjo je glup.
O cemu ti, idiote? Nelegalno napravljena mHE
a šta je po niskim kanalima.ima li ih tamo.?
Jel nesto pokusas dobro napravit, ustat ce ih sto da te sprijece. Mirzi zelim strpljenja i da mu se sve ulozeno abd isplati.
Napravi i ti HE ja riječi neću reći, svako ko je protiv gradnje HE treba mu ugasiti struju odmah
Ovdje se radi samo o ubiranju žita od naroda. Subvencije koje će dobivati su zarada. Na svakom računu za struju ti piše koliko si dao za ove MHE, vjetroelektrane, solarne elektrane. To su milioni koje će podijeliti samo odabrani. Pa ne bi Mamić ulagao bez dobre zarade.