Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sto niste uslikali hotel novinari dragi...
jesi vidio debila, nevjerojatno
Kad stize ergela plastificiranih bicarki sa Megatrenfovom diplomom?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Možete vi pričati šta hoćete ali Dodik nam je valjalo ko niko imamo jeftiniji plin hrana gorivo od svih u EU Boli nas za sankcije kao i EU za naše žrtve u ratu a sad nam šalju naciste da nas dokrajće. Dodik ima mana po pitanju secesije zna on da to nebi išlo bez krvi i ne vjerujem da bi pokušao. Da smo pametni jedni da iskoristimo veze sa Turskom drugi sa Rusijom treći sa zapadnim zemljama bili bi švicarska za 10 godina
Bosnjacko srpsko saveznistvo sabotira Hrvatska i strane tajne sluzbe kao i u ratu. Ko god to pokusa napakuju mu se afere, ili mu se prijeti porodici. To je jedino prirodno saveznistvo u Bosni
"Iako je u BiH i Srbiji plin malo jeftiniji nego u Hrvatskoj (1.12 posto i 9.03 posto), puno je manje priuštiv zbog toga što je prosječna plaća u BiH manja 45.1 posto i Srbiji 39.36 posto."
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Koliko samo kriminogenih i lopovskoh faca…
Ojjjj delegacije, sredila se ekipa za pijanku I igranku. Taman pred praznike. Ima li da otvaraju neku firmu skolu i bolnicu.
kakvi smo mi debili, ovaj tegltija godina bio no1 u sudstvu I tuzilastvu, prikrivao ne samo kradje dodika vec I bakira, I kofa bio politicki nezavisan. E jesmo telat u pm
Javašluk na račun budzeta građana BIH. Izasla sam na izbore jer su mi rekli da glasam a ja ovo nisam izglasala sto znaci kao sve sto je u ovoj drzavi laz i glasanje je laz.
Vidi manheg krmka Stevandica ratnog zlocinca
Jos jedna kucica za male nocne igre traktorasevih poslusnika. Sada ce se one srpkinjice sa devinim ustima ubiti od posla. Ali dolaskom takozvanog ruskog ambasadora pijanca kabulhova, ova kuca je dijelom dobila i internacionalni karakter. A za njega dodoletova miljenica sanja je tu noc bila zaduzena. Sta ces za njenog boga sve.
Pitanje Dodiku: dali zna da se danas u Srbiji pripremaju sankcije Rusiji? Ako nezna, neka pozove Borka S. U Beogradu.
A gdje su mu ljubavnici Gavrilo i Niksa.
Ima da ga Sanja Vulic prima sad na planinskom zraku.
Ovog orangutana treba za jaja objesiti i izloziti u istom objektu na izlog
Još jedno mjesto na koje sasvim sigurno otići neću, čim ga je otvorio ovaj sirovi primitivac.
Ovi ljudi milione trpaju u svoje dupe a narod gladan bjezi iz drzave dok oni izbore dobijaju i prodaju referendume..
COSANOSTRA
I kazu idi na Jahorinu na skijanje, kako da ne
Hotel u vlasništvu rs-a jbt a ja konto da je ovo kapitalizam a ne konunizam.