{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Milion litara Bimal ulja izvezeno u Kinu

Klix.ba
16.6.2015. u 14:34
271
35
Milion litara Bimal ulja izvezeno u Kinu
271
Milion litara Bimal ulja izvezeno u Kinu
Iz fabrike za proizvodnju jestivog ulja Bimal iz Brčkog juče su otpremljene prve količine jestivog rafinisanog ulja za Kinu.
Oko 1.000.000 litara jestivog ulja proizvedenog u Brčkom iz fabrike Bimal bit će otpremljeno kupcu u Kini. Predstavnici Bimala nedavno su posjetili nekoliko kupaca u Shanghaju sa kojima je potpisan predugovor o saradnji, a nakon realizovane prve pošiljke u flex kontejnerima, od sljedeće sedmice kreće isporuka još 2.500.000 litara sirovog ulja.

Ukupno će kupcima u Kini tokom ljeta biti isporučeno oko 3,5 miliona litara ulja proizvedenog po najvišim standardima kvaliteta.

Povećanje proizvodnih kapaciteta, konstantno ulaganje u kvalitet proizvoda i vizija razvoja na nova tržišta omogućili su Bimalu da svoja visokokvalitetna ulja izvozi na svjetsko tržište, uključujući i nova tržišta poput Bliskog istoka i Kine.

"Sigurni u kvalitet naših proizvoda, vjerujemo da je ovo početak dugoročne saradnje sa kupcima u Kini", poručila je Nataša Pucar, Direktorica korporativnih komunikacija Bimala.

Bimal ima stratešku viziju razvoja i plasmana svojih proizvoda na nova tržišta, uključujući i tržišta izvan regije Zapadnog Balkana, budući da proizvodni kapaciteti to omogućuju. Iako je na novim tržištima moguće postići znatno više cijene nego na domaćem tržištu, Bimal nastoji održati konkurentne cijene na domaćem tržištu i u kontinuitetu nuditi domaćim potrošačima potvrđeni kvalitet svih svojih proizvoda proizvedenih Brčkom po najvišim standardima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: