Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
26,2 milijarde
Ja kupio 2 bureka za marku i po, napravio sam pravi pos0!
microsoft kupuje sve zivo, a pretezito socijalne mreze i sl. tipa skype-a sto mi itekako smrdi
sto mislis da ce vas neko spijunirat
@provucikarticu spijuniraju odavno samo sto vecina nije toga svjesna
LinkedIn uopste nije sitna riba, i on je kupio prethodno dosta kompanija poput: Pulse, SlideShare, Bright, Bizo, Lynda.com. Ovim potezom, nakon kupovine Skype-a, Microsoft se dobro utemeljio u oblasti poslovno orijentisanih servisa gdje jos dobro moze konkurisati Google-u.
...eh da mi je 0,1% od ovoga, a mozda je i to previse...
Jedan linkedIn ima vrijednost kao i bdp BiH. Kad bi mi svi u Bosni radili citavu godinu i da ne iznesemo nijednu marku iz Bosne i ne platimo ni marku vanjskog duga ne bi sakupili dovoljno da kupimo LinkedIn... Tuzno
SDA ftw...
Jaoooooo poredjenja!
pa jel 23 ili 26m?
dolara, odnosno eura.
3 i 6 su jedan iznad drugog na tastaturi pa razumijem :) , a i šta je 3 miliona, manje- više za jedan klix
PRIKAŽI ODGOVORE (2)