Novo Mojmilo
147

MFC u saradnji sa Studiom Zec predstavlja novi projekat u naselju Mojmilo

Luksuzni stambeno-poslovni objekat u Općini Novi Grad
Luksuzni stambeno-poslovni objekat u Općini Novi Grad
U Sarajevskom naselju Mojmilo počinje izgradnja luksuznih stambeno-poslovnih zgrada "Novo Mojmilo", a na kojima radi i cijenjeni sarajevski arhitekta Amir Vuk Zec.

U srcu općine Novi Grad, gdje svakodnevna saobraćajna gužva prestaje, udaljena tri minute od međunarodnog aerodroma Sarajevo i dvije minute od budućeg uključenja na autoput A1, te nekoliko minuta od zgrade općine, RTV doma i hiljadugodišnjih simbola Grada Sarajeva (crkva, džamija), počinje izgradnja luksuznih stambeno-poslovnih zgrada "Novo Mojmilo" s naglaskom na kvalitetu, udobnost, komfor, luksuz i savremeni koncept života.

Projekat "Novo Mojmilo" se prostire cijelom svojom dužinom uz ulicu Safeta Hadžića, čije je proširenje na četiri trake, prema usvojenom regulacionom planu, predviđeno u naredne dvije godine. Važno je napomenuti da se uz projekat nalazi trolejbusko stajalište, što će dodatno poboljšati komunikaciju ovog projekta sa ostalim dijelovima grada.

Firma MFC d.o.o, sa svojim poslovnim partnerima, želi građanima Grada Sarajeva uvijek ponuditi samo najbolje i najkvalitetnije projekte. O projektima koje je ova firma radila možete saznati više preko njihove web stranice www.mfc.ba. U cilju da se postigne najbolje i najkvalitetnije, za ovaj projekat "Novo Mojmilo", angažovali su jednog od najpoznatijih sarajevskih arhitekata Amira Vuka Zeca, što samo po sebi dovoljno govori o kakvom se projektu radi. Gospodin Amir Vuk Zec u kratkom osvrtu na projekat navodi tri najbitnije odlike i prednosti projekta:

  1. Brz i jasan pristup
  2. Lako pamtljiva silueta zgrada
  3. Pogled koji nikada neće biti blokiran

Kompleks čine dvije lamele (I i II) sa zasebnim ulazima, ukupno 119 poslovnih apartmana i 119 garažnih mjesta. Veličine apartmana se kreću od 40 do 150 m2 . Projekat krasi devet dvoetažnih apartmana kao i dva penthousea, također unutar kompleksa je planirana teretana za stanare. U izgradnji će biti korišteni najkvalitetniji materijali, a za sistem grijanja i hlađenja su predviđene toplotne pumpe, koje su najbolje po efikasnosti i ekonomskoj isplatljivosti.

U samom projektu, svoje mjesto je već zauzeo i poznati sarajevski caffe-restoran Kilim, koji će svojim prisustvom i prepoznatljivom kuhinjom dodatno obogatiti ponudu i sadržaj navedenog projekta i olakšati boravak i rad u njemu.

Ova investicija ne samo da pruža udoban životni prostor već predstavlja i siguran vid ulaganja. S vodećim arhitektom Amirom Vukom Zecom, te prisustvom renomiranog caffe-restorana Kilim, ovaj projekat predstavlja spoj kvaliteta, prestiža i životnog stila. Ne propustite priliku biti dio ovog izuzetnog iskustva i osigurati sigurnu i perspektivnu budućnost.

Za više informacija o ovom jedinstvenom i neponovljivom projektu "Novo Mojmilo" posjetite link.