Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo naplacivati profil,upravu je Musk,ima likova po 30 profila imaju
Pa tek bi onda izgubili radna mjesta, evo prvi ja ne bih dao feninga na neku naplatu profila ili slicno. To mi je potpuno nebitna stvar u zivotu, a mislim da nisam jedini ovog misljenja
Naplatit će ga, al nekom drugom
Meta (Facebook) otpušta ljude da smanji troškove zbog svojeg propalog projekta kreiranja Metaverse-a, gdje su istopili milijarde dolara. Dioničari dobivali 0 informacija kako se projekt kreće i jednostavno izgubili povjerenje i počeli prodavati svoje udjele. Vrijednost Mete na tržištu je strašno opala onda kada se Zuckerberg navlažio da nam svima metne VR headset na glave.
Zuckerberg si je sa metaverse-om lijepo pucao u koljena. Spaljuje stotine milijardi dolara za jedno veliko ništa.
Hrpa Šećera (Zuckerberg) je isto iritantan lik, mada malo manje od Muska.
Ja obrisao fb jesam rahat!!.
Ukini sve soc. mreže i uzivaj u zivotu puno je ljepse.
Ima vajde ako imaš društvo
Nama fali majstora pa bujrum u Bosnu na bauštelu. A poslije cvaju natočiš na tankšteli i pravac u prvi granap na pivu od marku.
Nema vise čekera.
Umjetna inteligencija preuzima poslove, ista ona koju su i stvorili ti radnici koji ce biti otpusteni
Upravu je bio Bake..
FB je izgubio i vrijednost i aktivne korisnike, sreća pa su kupili Instagram koji im i drzi toliku vrijednost.
koliko samo poslova se može naći ali ljudi neće da rade, pogledaj samo na stranici PickJobs doslovno poslova ko u prići, al nema ljudi. Ovo je bio plan od pocetka njima za otpuštanje ljudi.... Moguće da se dešava ko i elonu sad otpušta da ne plaća u dionicam ljude....
Ima posla ko hoće da radi.
Jng slabije se i koristi zadnjih par godina. Ja samo.chat