Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meso iz BiH preskupo za naše tržište: Jedemo "domaće" ćevape od mesa iz Poljske A u Tursku izvozimo "domaće" meso takodjer iz Poljske :DDDDDDDDDD .
@KrokodiIskesuze I Ferrari da valja svi bi ka vozili.. suti kokuzu isfrustrirani 😀😀😀😀😀
@bureksir2, džaba ti što si sam pravio ćevape, kad je meso koje si uzeo u mesnici uvezeno iz Poljske. Ćevapi ne valjaju od takvog mesa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko želi dobro meso može uvijek nabaviti, stalno neko negdje kolje govešče, kravu ili bika, i ja živim u gradu ali držim kontakt sa ljudima koji se time bave pa se tako snadbijevam sa domaćem mesom. Da nas više tako ili slično radi bilo bi i tržište jače.
Meso je isto i strano a i domace. U mesu ima ista kolicina otrova i tamo a i kod nas. Bez tih otrova/antibiotika meso se nemoze uvesti ni izvesti. Problem je sto nasa drzava ne daje podsticaje kao druge drzave/eu. Zato je nase skuplje.
Vegetarijanac godinama..jeo sam meso ranije,kad sam vidio sta jedemo..hvala ali kengura,konja,pacova mljevenog..ne hvala..
Zeljo bog za ćevape !!
Jebote Poljak a mi im izvozili argetu i zvake pa ljudi sta je ovo.
pisam po sirotinji i jedem samo Kobe beef........B.I.
Svinjsko je pola jeftinije ali sta ces kad ima vise vjernika negu u Arabiji, ludo sve u pm. Kad bi na selu ispekao odojka, bi te razapeli ovi "vijernici". Svinja je kralj zivotinja zato sto moze da okoti 13 komada, dok krava samo 2 . A "stvaratelj", je napravio i kravu i svinju i vas majmune.
@PrinceAkeemOfZamunda samoubij se
Haj druze ti onda u kinu idi jedi zohare i pse.Ekonomicnije je zar ne ??? evo ti pistolj sam se ubi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svugdje u svijetu se argentinska govedina smatra najkvalitetnijim mesom, samo je kod nas škart :plače: p.s. Nemojte pričati o višedecenijskom smrzavanju mesa jer struja koja se potroši na smrzavanje je skuplja od mesa!
Ne, ne, ne... To oni stave na sjeverni i juzni pol, da ne moraju placat zamrzivaca. Zato im se isplati.
odkud vicevi o glupom muji? ma to zato sto oni vlasi mrze muslimane
KUNA, prevoznik iz Tuzle, prevozi dio od ovih gore pomenutih tona za MENPROM!!! MESNA INDUSTRIJA MENPROM, levatluk na kvadrat! Ovaj dio koji oni kupuju je iz Argentine, te se prevozi do Holandije odakle se transportuje u pogon MENPROM-a!!!
Ocigledno si nesto zasro pa ti nisu halalili. Sada ih blatis gdje stignes...
@Zubomlat Ma nisu, nego samo iznosim cinjenice.A neaam jbg nista sa njima, osim sto me levate kao i tebe :)
he he balije moje pametne.Pa ni cevapi vam nisu vise vasi.Pa Hrvatska ih je registrirala i zastitila kao svoje nacionalno jelo.Sada ste pristalii na "pascetinu" za cevape.Hoce to ko je glup i
A opet pune ćevabdžinice na bašćaršiji tih hrvata, jedu te kako ih ti nazva "pasije" ćevape...nisam siguran ko je tu glup ;)
Jedemo sranje a izvozimo Turcima. Sve dublje padamo.
Pa mi pojma nemamo kakvo smece jedemo.
I otjeramo čovjeka iz Bos. petrovca...
MESNICA POZNAN. ^ NAJPOZNATIJA MESNICA u BIH :D
kengurko cevap iz gdanjska