Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da si ti zrela za ostavke. Ništa ne radiš za radnička prava. Izjave blage nigdje veze. A vidi se po kilazi da ti je udobno u toj sindikalnoj stolici
Moja Mersiha tebi kao i politicarima mozak je ogranicen kao terasa.,ne vidite dalje od sebe.Vi se samo znate boriti za sebe i uzimati pare od radnika. Sve neki apeli,savjeti,preporuke. Idite svi u materinu.
Uhhhh, koja demagogija, ogromna skoro kao ona i....oprostite...a ko bijese Mersiha B, nikad cuo !!!!!. Valjda imam puno neopravdanih izostanaka gdje se skupljaju dupelisci (pogotovo).
Krajnje vrijeme?!!!!! PA MAČKA TI PITERINA!!!!🤮🤮🤮🤮
Krajnje je vrijeme da se političari prihvate civilizovane politike da je svima dobro. Zašto uvjek mora biti mi ili oni. Titina politika je bila dobra samo i onda je bila ista korupcija samo što tada nije bilo interneta i lakše se moglo sakriti. Odakle početi kad niko nikom ne vjeruje. Nemože se jer iza svake glavnije stranke ima isprepletena i ukorjenjena indirektna mreža korupcije koja nekonvencionalnim sredstvima održava istu.
Smrsaj malo "jadna ne bila". Prosto jwedegutanto koliko kukas "cmidris: a sve "deblja". Nije lijepo ni vidjeti ni cuti.
sindikate u Bosni treba ukinuti, jer ništa ne rade, u stalnoj su sprezi sa poslodavcima, a članstvu bacaju prašinu u oči pričama o borbama i socijalnim dijalozima. Svi predsjednici sindikalnih organizacija koji taj „posao“ obavljaju „profesionalno“ imaju mjesečnu platu/primanja 3.000 KM i više, a oni koji to rade pored redovnog posla oko 1.000 KM.
Mersiha Beširović: Krajnje je vrijeme da političari počnu brinuti o radnicima hahahahahahahahahahahaha dobar vic dana zasjenila si i koronu sa ovom izjavom
kaki politicari. “nacionalni lideri” sa svitom i tajkuni gdje se ne zna ko su stvarni a ko nominalni vlasnici trgovinskih lanaca, koji se medjusobno rastaljuju na bijednim platama i ropskom radu nevoljnika.
ovi zabrinuti što drmaju plate imamo u BiH na bacanje
Gledaj mersihe sto se brine
more al kad ovi stari pocrkaju za 100 godina more bit a more bit ne bidne....
opet viceve pricate 😆😆
Političari brinu samo o sebi i o svojim plaćenicima koji ih drže na vlasti.
Živio socijalizam!