Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prcator akcija :) ovaj mercator sad dodje sad ode ja ne shvatam kako za par dana se preuzme konzum sa silnom robom a popis bio ojha davno sve je to isti racku cim se tako saltaju samo prebijaju kapital ispod ruke. U komsiluku konzum sutradan Mercator o.O wtf. kad stavise sve cijene i popisase robu i predase. Tako brzo ne ide ni predaja smjene u kaficu.
sad će plata 450 km ima se može se stoja je u šteku za doček uz zdravka i fanfare joj berićeta joj gotive
Kad bas pretjerano i ne kupujem,lijepo se osjecam u merkatoru.
neću ući ni u Merkator, a ni u "naš" Bingo kod robovlasnika, nego ću fino ući u dobre stare granape, pa da je marku skuplje, a nije.
Mercator grabi trziste to im je cilj svakako
Božo Jazepović ostao bez državljanstva Kanade zbog ratnih zločina u Bosni, bio pripadnik zločinačkog HVO-a
Zabijte si je u zadnjicu.
Necu uci u njega da je sve dzabe