biznis
0

Promo / Mercator najavljuje pretprazničnu ponudu

Sponzorirani članak
Praznični ambijent i novogodišnja čarolija postaju vidljivi na svakom koraku. Mercator nastavlja raditi "Pravu stvar" i svoju bogatu ponudu dodatno upotpunjava širokim asortimanom vrhunskih proizvoda, koji će da zadovolje sve želje i potrebe naših kupaca, ali i da učini bezbrižnim vaše uživanje u kupovini, navodi se u saopštenju.

Zadovoljni potrošači su svrha postojanja Mercatora, koji sa svojim asortimanom uvijek ide korak ispred, tako se u ponudi može pronaći više od 39000 artikala. Za svoje vjerne kupce Mercator je pripremio najkvalitetniju i najširu paletu kvalitetnih i delikatesnih proizvoda, pažljivo odabranih za istančani ukus svojih kupaca. Na odjelima mesnih, suhomesnatih i sirnih delikatesa pripremili su najkvalitetnije proizvode, a asortiman pića i sokova dodatno obogatili za uživanje u jedinstvenim prazničnim trenucima. Posebno bogatstvo je Mercatorova slatka ponuda, a pretpraznični nemir nam govori da je došlo vrijeme za novogodišnje ukrašavanje.

Samo u Mercatoru ćete pronaći najveću ponudu ukrasa i kućanskog tekstila za ukrašavanje doma. Sjajnu saradnju i bogatu ponudu domaćih proizvođača, Mercator svakodnevno potvrđuje velikim asortimanom kvalitetnih lokalnih proizvoda. Moderno doba je donijelo i određene promjene u prehrambenim navikama, a na izazov tržišta i veliko zanimanje za bezglutenske i proizvode ekološke proizvodnje, Mercator je veoma uspješno odgovorio i kompletirao najbogatiju ponudu certificiranih zdravih namirnica, uključujući i proizvode bez šećera. Sigurni su da nikoga neće ostaviti ravnodušnim i ponuda polupripremljenih proizvoda – Ready to cook, Ready to eat i Ready to go, koji se mogu pronaći u salatnom baru, toploteci, pekari i slastičarni.

Nizom sjajnih aktivnosti Mercator će obradovati kupce, a sve to dopunjava kontinuiranim Vikend akcijama, snjiženjem cijena određenih artikala, a za sve svoje vjerne kupce, u saradnji sa svojim dobavljačima, priprema i Nagradnu igru sa preko 25.000 atraktivnih nagrada, koje će dodatno uljepšati praznične dane, a glavna nagrada će sretnom dobitniku učiniti praznike nezaboravnim. Građanima BiH su podijelili desetine hiljada kupona koji su im omogućili kupovinu sa 20% popusta na određene artikle.

Sa ponosom potvrđuje da je veliki trud i briga prema kupcima utkana u svaki segment rada i poslovanja Mercatora, koji nastavlja njegovati kvalitet proizvoda kao svoj najveći kriterij. Mercatorove prodavnice pružaju najveći komoditet kupovine i preporučuje da upravo tu podijelite svoje dragocjene pretpraznične trenutke. Profesionalno i ljubazno osoblje, kao i primjena najsavremenije tehnologije, kupovinu u Mercator tržnim centrima će pretvoriti u vrhunsko zadovoljstvo.