Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ko od Bantustanaca zabiljezio rast; rado bih ga primio.
Ova izjava je uvreda za svakog slobodnomislećeg bosanca i hercegovca. pljačkaju i izvlače pare iz bih i još se time ponose. Jesmo li zaista toliko glupi?
Mercatoru svaka cast, ali ssto se ti ce DP Marketa ponuda im je kao u prosjecnom mahalskom granapu, jednostavno nikad ne kupim po ssto sam possao, nego uvjek neku alternativu, kupim ssta ima, i onda se izberviram. Osoblje je vrlo losse i nezainteresovano, valjda nisu zadovoljni platama, ne znam. Ali znam da po 10 minuta cekam da mi neko da hljeb, pa odem na kasu, tamo red 10 metara,od 4 kase 1 radi, narod ceka, svi nervozni... DP Marketi su katastrofalni, kao da nisu \"u rodu\" sa Mercatorom!
kad mi vratite moje pare mozda nekad i kupim nesta kod vas
ja ne kupujem u merkatoru.
sto onda ne poveca plate radnicima ako su prihodi porasli,i kad bi svakom radniku povecao platu za 100KM vlasnik nebi ni osjetio ostace i da lje bogat...ali dzaba milioni nisu dovoljni....
KUPUJTE DOMACE NE DAJTE SLOVENCIMA PARE MORONI JEDNI!! SAMO DOMACE KUPUJTE U DOMACIM FIRMAMA!! OPAMETITE SE !!
Koja ubleha i laz. zasto ne pitate nas zaposlene kako nam je. smanjili topli obrok, karta do Blazuja se obracunava na osnovu broja dana koje ste radili. Ako je porast kako nas direktor kaze onda nam nije jasno kako da nam jesve gore i gore u firmi. komercijala
uh sto se bojkotuju slovenacke firme...a i paprike su ukusnije....