Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
napokon nesto pozitivno ali ovakkvo preduzece treba da zaposljava najmanje 35 radnika do 40 u evropi ovakve kompanije zaposljavaju ako ne i 50 tak radnika jer kod nas jedan radnik moze obavaljati 3 posla a u evropi se to ne moze tako zato ljudi se razvijaju 1 radnik obavlja svoj posao a kod nas 1 radnik obavlja i svoj i jos 2 aktivnosti na poslu ima koje nisu u opisu njegovog posla....samo naprijed radna mjesta
Prosto ne mogu da vjerujem i pozitivno sam iznenadjena sto nema nijednog \"dislike-a\" i negativnog komentara :) Drago mi je sto se iskreno radujemo necijem uspjehu :) I naravno, kupujmo koristimo domace :)
To Tuzla. Da nam je ovakvih vijesti vise. Cuo sam sve najbolje o ovoj firmi
Menso care, alal vera ;))
Cestitke Menpromu.Ovakve vijesti su zaista rijetke.
Svaka čast. Iskrene čestitke. Vjerni sam kupac Premi programa, nadam se da je i konzervirani dio iste kvalitete
Nećemo radna mjesta Hoćemo penzije
Svaka čast. Uvijek se obradujem ovakvim vijestima. Samo naprijed...