|

Menadžer Edina Džeke gost govornik petog Business caféa

Menadžer Edina Džeke gost govornik petog Business caféa
40
Klix.ba
14.11.2014. u 13:25
27
komentara
40

dijeljenja
1/8
2/8
3/8
4/8
5/8
6/8
7/8
8/8
Agencija Global Market Solutions najavljuje peti Business café, koji će biti održan 26.11.2014. godine u Atrium sali sarajevskog hotela Europe s početkom u 10:30 sati.
Kroz već poznati koncept događaja prisutni će moći čuti uspješnu priču menadžera u specifičnom poslovnom sektoru. Gost govornik petog Business caféa je sportski menadžer, menadžer kapitena bosanskohercegovačke nogometne reprezentacije Irfan Redžepagić.

Sportski menadžment je potpuno drugačiji od konzervativnog, a i dalje je biznis u kojem se može zaraditi značajan iznos novca. Kakve sve prepreke moraju savladati bosanskohercegovački sportski menadžeri na svom putu do uspjeha s prisutnima će na petom Business caféu podijeliti menadžer našeg dijamanta Edina Džeke.

"Dođite i poslušajte kako je Redžepagić postao Edinov menadžer sa samo 25 godina te na koji način je on kao Bosanac uspio prodati našeg Zmaja najvećim evropskim klubovima. Prisustvujte inspirativoj priči Redžepagića, koji će s nama iskreno podijeliti kako je pronašao svoje mjesto među zvijezdama", pozivaju organizatori.

Napominjemo da je broj mjesta ograničen te da svi oni koji žele biti dio petog Business caféa mogu poslati svoje prijave na e-mail [email protected].

Peti Business café podržali su BH Telecom d.d., Domoinvest d.o.o. Sarajevo i Triglav osiguranje d.d.
Prijavi grešku


Komentari (27)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...