Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DITA i Tuzla uzvraćaju udarac kantonalnim lopovima i kriminalcima u sprezi sa raznim Lorama, Beohemijama i ostalim lobistima iz susjednih država koji su imali jasan plan da srozaju i unište jedinu bh. domaću industriju deterdženata, čiji su proizvodi (Arix, 3de...) neuporedivo kvalitetniji od smeća koja nam se nude iz Srbije (Merix, Duel itd.). Samo naprijed DITO i sretno sa novim početkom i abd da ovaj put pobijedi kvalitet i domaća pamet nad mešetarenjem i rasprodajom svega domaćeg :))
i samo da dodam da pravna država treba da odradi svoj dio posla i raskrinka i kazni kriminal koji se počinio u DITI i brojnim drugim tuzlanskim fabrikama i preduzećima. Na potezu su tužilaštvo i sud.
glupan
Bojkotujte proizvode iz Hrvatske i Srbije - Sačuvajte ovo malo ponosa što imate i volite svoje - domaće !!!! Dosta su nas koristili - dosta je više!!!!
Oni su prije rata imali najbolje plate na podrucju Tuzle...,a sada su tuga i cemer zahvaljujuci poslijeratnoj privatizaciji...
Ovo je semantika sve nažalost. niko ne objavljuje koliki su stvarni dugovi Dite? kad povjerioci počnu tražiti svoje, radnici bivši svoje... sumnjam da ce ovo imati happy end. daj Boze da griješim
Sve je ovo super i podrzavam sve ovo .Ali ima jedna caka pravna oni sad rade proizvode a ovi kojima su duzni po raznim stavkama samo cekaju da dodze cifra koju mogu zaplijeniti i eto tuzbe i blokade racuna.Zivi bili pa vidjeli
onaj Tito je bilo lopov svjetske klase,al je davao narodu i svi bili zadovoljni.. ova danasnja gamad samo sebi uzima i zatvara firme.. dajte gamadijo koju firmu da se zaposli narod i necete biti nikome trn u oku..
Drugovi i drugarice došlo je vrijeme da gradimo državu bez nacionalista.
Treba dati i zadnji fening za DITINE produkte. Da se ljudima pomogne da izadzu iz krize. Ako mi sami sebi ne budemo pomagali nece ni drugi. Eto uzmite za vrijeme rata , cijeli svijet je nas kreno da nas sroza. Ali nisu uspijeli, a sad hoce ekonomsku
Sloboda Dita!!!!!
Kakvu su kompaniju uništili bjelosvjetski mešetari i politički ološ to je Bogu plakat, SRETNO DITA !!! to je vaše i branite to svim dozvoljenim sredstvima,razne mešetare najurite kao najveće uljeze
A koju trebam kupovati,Ovako? Dajte ne pretjerujte vise sa tim domace domace. Kritikujete tu druge i lupate minuse a u kuci vam Ornel i Franck kafa. Ja kupujem samo ono sto valja,stvarno me briga jel domace ili strano.
Svaka čast, da i ostalim firmama budete PRIMJER, a mi se moramo pokazati na pravi način tj. kupiti makar jedan proizvod!!!!!!!
Samo Argetu kupujem.
Nema šanse da ništa domaće ne valja ?!?! Meni je jaran rekao kako pije Pan pivo jer naše ne valja - ja ne mogu da vjerujem da ako ne valja Sarajevsko da onda ne valja ni Bihaćko, ni Tuzlansko, ni Banjalučko,... to je samo glupi izgovor a da znate šta nam Slovenci, Srbi i Hrvati uvaljuju ne bi više nikada pogledali a kamoli kupili.
SAMO NAPRIJED!!!
Dita Fenix.