Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga god je SDA postavio za direktore, odmah su ti direktori poceli da zaposljavaju svoje ljude,odmah su poceli nemilice da kradu. Tako je i sa Osmanagicem u zeljeznicama.Hoce li iko u ovoj drzavi pokrenuti pitanje porijekla Osmanagiceve imovine? Sve to lisac Mehinagic zna.
Ma kakav Mehinagic,on je odavno prolupo. Farba kosu vec godinama.Crvenkasta mu boja kose. Eto cim se on bavi i sta mu je prioritet. Derpe klasicni.
Eto izgleda blizi se kraj svercanju vozom, morat cemo poceti i mi studenti kupovati karte....:(((
Koji li je ovo puta da najavljuju pokretanje ovih vozova? UZAS
Ma kakve promotivne voznje,to su samo zelje,jer nema uslova za to. Pod hitno protjerati kriminalca Osmanagica iz zeljeznica i njegove nesposobne lopove.
Mehinagicu bi bilo pametnije da se angazira oko sadasnjeg kriminala u zelj.FBIH, i Nedzada Osmanagica (kadar SDA) koji krcmi i trosi u nebuloze zeljeznicke pare.